Pocketnow Daily: Mengapa Orang BENCI Exynos Pada Telefon Samsung Galaxy?! (video)

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Tawaran. Bagi anda yang mencari baru iPad Pros dan MacBook Airs, Amazon sudah mempunyainya untuk dijual. Anda boleh mendapatkan MacBook Air yang membungkus Intel Generasi ke-10 i3, 8GB RAM dan storan 256GB pada harga $50 yang menjadikannya $950. iPad Pro baharu mendapat layanan yang sama yang bermakna mereka bermula pada $850. Beralih ke B&H MacBook Pro 2017 adalah $650 yang bermakna anda boleh mendapatkan varian 13in pada harga $1150. Kami juga mendapat tawaran mengenai Samsung Galaxy S10+ dan banyak lagi dalam pautan di bawah.

Beli MacBook Air 13-inci 2020

Beli iPad Pro 11-inci 2020

Beli MacBook Pro

Beli Samsung Galaxy S10+

Beli Apple Watch Siri 5

Kami tinggal dua hari lagi daripada Siri Huawei P40 tetapi kami masih mendapat kebocoran baharu. Tweet baharu menunjukkan kepada kami beberapa rendering reka bentuk tetapi yang ini termasuk fakta bahawa telefon itu akan membawa paparan Quad Curved yang pertama di dunia. Ini bermakna paparan bukan sahaja melengkung dari sisi tetapi dari atas dan bawah juga. Kemudian satu lagi kebocoran juga membayangkan bahawa Siri akan mempunyai harga permulaan 鈧?99, yang saya tertanya-tanya sama ada munasabah tanpa beberapa cinta Google Play. Kita akan lihat.

Kami telah memutuskan untuk membuat kompilasi perubahan yang telah diputuskan oleh syarikat semasa wabak, hanya untuk memastikan anda sentiasa dikemas kini. Bermula, Verizon akan menambah 15GB data percuma dari 25 Mac hingga 30 April, pelan tanpa had juga akan mendapatkannya tetapi berbeza. Ingat SlingTV menawarkan saluran berita percuma sebagai sebahagian daripada tawaran mereka kerana Coronavirus? Sekarang syarikat itu telah menambah 19 lagi. Bagi anda yang ingin kekal sihat, FitBit melanjutkan percubaannya kepada 90 hari untuk perkhidmatan premium mereka.

Sekarang, tidak semuanya positif dari perspektif penggunaan kandungan, sedihnya. Disney+ melancarkan hari ini di Eropah tetapi syarikat itu menurunkan kualiti dengan menjangkakan permintaan pengguna yang tinggi. Netflix, Apple TV+, Amazon dan Facebook telah melakukan perkara yang sama dengan perkhidmatan mereka. Anda yang meninggalkan produk Apple dalam pembaikan di Kedai Apple, nampaknya ini tidak akan dibuka lagi sehingga 14 April mengikut beberapa perkembangan terkini. Berharap itu berubah, tetapi itulah yang kita tahu buat masa ini. Dan akhirnya, YouTube juga mengumumkan bahawa kualiti video lalai akan menjadi SD buat masa ini, walaupun anda masih boleh mengedit dalam tetapan, kerana kami akan terus memuat naik Daily dalam 1080p dan semua video lain dalam 4K.

Kami mempunyai beberapa imej IRL OnePlus 8 Pro dan ia masih kelihatan seperti 8 Pro. Kami melihat telefon dalam varian warna kelabu dengan sistem empat kamera di bahagian belakang yang termasuk penderia ToF bersebelahan dengan penderia utama. Di bahagian hadapan kita melihat lubang tebuk di sudut kiri atas dan paparan baharu. Ia pasti kelihatan seperti tawaran tahun lepas, yang boleh menjadi baik atau buruk bergantung pada pilihan anda. Kami akan memaklumkan anda kerana kami sepatutnya menjangkakan telefon ini menjelang bulan depan.

Samsung sentiasa berbangga dengan cip Exynos mereka dan hakikat bahawa mereka mengeluarkan cip mereka sendiri untuk varian global telefon pintar mereka. Nampaknya pengguna tidak begitu gembira dengan itu dan mereka telah memulakan petisyen di Change.org untuk meminta Samsung berhenti meletakkan cip Exynos pada telefon mereka. Petisyen itu berbunyi ‘Cip Exynos SoC ditunjukkan untuk berprestasi lebih perlahan, mempunyai hayat bateri yang kurang, menggunakan penderia kamera yang lebih rendah, terlalu panas dan pendikit lebih cepat’. Tujuannya adalah untuk sekurang-kurangnya memastikan Samsung jelas tentang ketidakkonsistenan mereka dan malah menurunkan harga supaya ia tidak sama dengan varian AS. Petisyen mempunyai 24K tanda pada masa rakaman ini.

Langgan:

Ikut kami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *