Pocketnow Daily: iPhone 12 5G: Anjing Baharu, Helah Lama? (video)

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Tawaran. Kami mempunyai banyak tawaran di Amazon untuk memulakan minggu anda. Mula-mula, Google Pixel Slate naik terlalu $837 diskaun, menjadikan Intel Core i7 dan 16GB RAM pada harga $761 dihantar, Core M3 peringkat bawah, varian 8GB RAM juga diskaun $354, menjadikannya $444. Amazon Echo Spot juga mendapat potongan $40, menjadikannya $130. Akhir sekali, Fitbit Charge 3 adalah potongan $50, yang menjadikannya $100 dihantar. Kami mempunyai lebih banyak tawaran mengenai fon kepala dan pembesar suara Bose dalam pautan dalam penerangan.

Beli Google Pixel Slate

Beli Bose 700

Beli Fender Newport

Beli Fitbit Charge 3

Beli Echo Spot

Pada bulan Februari POCO kembali dengan X2 yang pada asasnya adalah Redmi K30 yang dijenamakan semula jadi kilang khabar angin membayangkan POCO F2 sebagai Redmi K30 Pro yang dijenamakan semula dan laporan baharu daripada XDA mendakwa bahawa ini akan berlaku. Kebocoran itu datang daripada Halaman Sokongan Google Play yang menunjukkan POCO F2 Pro yang diberi nama kod “Imi”, yang juga merupakan nama kod untuk K30 Pro. Sebagai rujukan, K30 Pro mempunyai paparan 6.7 inci, empat kamera di belakang, Qualcomm Snapdragon 865, bateri 4700 mAh dan pengecasan pantas 33W.

Samsung telah bereksperimen dengan takuk selama kira-kira setahun sekarang dengan Paparan Infinity mereka, tetapi syarikat itu tidak pernah melompat pada trend kamera pop timbul. Beberapa pemaparan CAD baharu menunjukkan bahawa ia mungkin berakhir tidak lama lagi kerana Galaxy A80 mungkin membawa kamera timbul di sebelah kiri paparan. Peranti ini juga akan mempunyai paparan 6.5in, tiga kamera di belakang dan tiada bicu fon kepala. Tiada spesifikasi atau tarikh pelancaran bocor, tetapi kemungkinan besar kami akan melihatnya tidak lama lagi.

Google Pixel Buds 2 yang diumumkan dengan Google Pixel 4 akhirnya tersedia. Mereka membawa beberapa peningkatan yang ketara daripada generasi sebelumnya, seperti pensijilan IPX4, jenis gandingan satu ketikan seperti AirPods dan terjemahan masa nyata. Ia menampilkan beberapa keupayaan pengecasan pantas yang menjanjikan hayat bateri selama 2 jam dengan pengecasan 10 minit. Anda boleh mendapatkannya di Google Store pada harga $179 mulai hari ini. Joshua Vergara kami sendiri sudah mempunyai unit ulasan kami, jadi nantikan ulasan yang akan datang tidak lama lagi.

Kami mempunyai kebocoran baharu untuk Samsung Galaxy Fold 2 daripada sumber yang sama dari minggu lepas yang membayangkan keserasian paparan 120Hz dan S Pen. Kebocoran baru melaporkan bahawa Fold 2 akan membawa sistem tiga kamera yang dinaik taraf di bahagian belakang. Ini akan terdiri daripada susunan 64MP/16MP/12MP dengan penstabilan imej optik dwi, ​​hampir seperti yang terdapat pada S20 dan S20+. Sumber itu juga mendakwa bahawa Fold 2 juga akan lebih murah daripada Fold asal dengan sekurang-kurangnya $100, di mana-mana antara $1880 dan $1895. Pelancaran kemungkinan besar akan diadakan pada bulan Ogos dengan barisan Note, jika semuanya berjalan lancar dengan wabak itu.

Dan akhirnya, untuk berita terhangat hari ini, mari bercakap khabar angin baharu iPhone 12. Perkara menjadi lebih terperinci selepas pelancaran iPhone SE. Laporan baharu daripada WSJ mendakwa peranti itu akan tiba tahun ini tetapi ia akan ditangguhkan sekurang-kurangnya sebulan disebabkan wabak itu, dan Apple akan mengurangkan jumlah iPhone yang akan mereka hasilkan secara besar-besaran. Ini berlarutan dengan khabar angin bahawa kami mungkin masih mendapat pelancaran September dengan varian mmWave ditangguhkan. Kini, satu lagi laporan dari China mencadangkan bahawa salah satu daripada iPhone 5G ini mungkin mendapat pengembalian Touch ID yang dikhabarkan itu. Laporan itu mendakwa bahawa BOE dan Qualcomm akan bekerjasama pada panel untuk membawa pengimbas cap jari ultra-sonik di bawah paparan.

Langgan:

Ikut kami:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *