Pocketnow 孉wards ?孊est 孲telefon pintar 宱f ?020

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Ia adalah tahun yang liar. Tetapi bagi pakar seperti kami, tahun 2020 penuh dengan kejutan dan sarat dengan alat yang hebat. Bercakap tentang alat, mari kita bincangkan telefon pintar dan cara mereka mengatasi lebih banyak sempadan dalam setahun yang menyebabkan seluruh industri terhenti. Telefon boleh lipat akhirnya menjadi satu perkara yang tidak boleh kami panggil sebagai barang kesombongan yang mahal, telefon kecil kembali, kamera mudah alih telah membuat satu lagi lonjakan besar, dan akhirnya kami mendapat telefon bajet yang ‘baik’. Dengan 2020 akan berakhir, Pocketnow melihat kembali semua-perkara-telefon pintar untuk mengenali peranti yang menonjol. Ya, tiba masanya untuk Anugerah Telefon Pintar Pocketnow untuk 2020.

Pasukan Pocketnow menguji satu tan telefon pintar tahun ini. Daripada alat lipat yang membakar lubang bersaiz $2000 dalam dompet anda kepada telefon pintar $350 yang boleh mengklik gambar yang hebat, kami telah menguji semuanya. Dan percayalah apabila saya mengatakan ini, kami benar-benar membuat mereka mengikut had mereka. Kini, kami menghormati semua telefon pintar hebat yang meninggalkan tanda tahun ini merentas kurungan harga, kategori dan parameter prestasi. Mari kita mendalaminya:

Apabila kami memilih telefon pintar terbaik untuk mana-mana tahun, anugerah itu biasanya diberikan kepada peranti yang menawarkan pengalaman telefon pintar yang paling halus dengan menggabungkan dalaman yang pantas, perisian yang kaya dengan ciri dan reka bentuk yang menarik. Anugerah Pocketnow untuk telefon pintar terbaik 2020 diberikan kepada Samsung Galaxy Z Fold 2, kerana ia melakukan semua yang kami terangkan di atas, dan kemudian beberapa lagi. Ia membawa berat inovasi dan mungkin akan diingati sebagai telefon pintar boleh lipat pertama yang benar-benar baik dalam kategori yang masih dalam peringkat permulaannya.

Ya, harganya sangat mahal, tetapi anda mendapat perkakasan terbaik yang boleh anda temui pada mana-mana perdana ‘biasa’ di luar sana, dan perisian yang hebat untuk digunakan juga. Selain itu, ia menawarkan kepelbagaian paparan bersaiz tablet yang boleh dilipat dan dibawa dengan selesa di dalam poket seluar jeans anda. Panel boleh lipat kadar penyegaran tinggi dalamannya sangat bagus untuk tugasan multitasking dan produktiviti skrin selisih, selain daripada menjadi penyegar mata untuk penggunaan multimedia dan permainan. Dan bahagian yang terbaik? Samsung Galaxy Z Fold 2 tidak dibelenggu oleh sebarang masalah paparan atau engsel yang hampir memusnahkan pendahulunya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *