Pixel 6, 6 Pro akan datang pada 28 Oktober, murah kotoran, menunjukkan kebocoran

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Google-Pixel-6-lineup-official-images-daripada-Google

Google Pixel 6 hampir tiba. Gergasi Mountain View menganjurkan acara mayanya esok untuk mengumumkan siri telefon pintar baharu. Menjelang debutnya esok, harga AS bagi siri Google Pixel 6 telah bocor. Walaupun eksekutif Google selepas pratonton rasmi mengatakan bahawa siri Pixel 6 akan berharga dalam segmen “mahal dan atas”, kebocoran terkini menunjukkan bahawa ia tidak berlaku.

Google ini #Pixel 6 telefon dikeluarkan pada hari Selasa. #GooglePixel pic.twitter.com/zAvYLsW9HY

Evan Lei ? (@EvanLei1) 17 Oktober 2021

Menurut gambar yang disiarkan olehEvan Lei di Twitter, Google Pixel 6 akan berharga $599 untuk varian asas 128GB di Amerika Syarikat manakala Pixel 6 Pro boleh berharga $898. Pengguna melihat harga untuk siri telefon pintar yang sangat dinanti-nantikan di hadapan rak di kedai Sasaran. Pengguna nampaknya menyemak semula dengan kakitangan Sasaran yang kini mengatakan bahawa harga telah disahkan.

harga google pixel 6 AS

M. Brandon Lee dari This is today Tech mengatakan bahawa Google memberi subsidi harga. Pengguna disiarkan gambar yang kelihatan seperti halaman carian inventori. Imej dengan jelas menunjukkan bahawa Pixel 6 akan berharga $599 manakala 6 Pro berharga $898. Jika ini ternyata benar, Pixel 6 dan Pixel 6 Pro boleh menjadi salah satu perdana paling mampu milik tahun ini.

Sebagai perbandingan, iPhone 13 terbaru Apple bermula pada $699 untuk varian mini. Varian asas Galaxy S21 Samsung berharga $799 manakala OnePlus 9 bermula pada $659. Malah perdana terakhir Google sendiri, Pixel 5, bermula pada $699. Kebocoran itu terdengar terlalu bagus untuk menjadi kenyataan, tetapi jika ya, Pixel 6 akan menjadi telefon yang sukar diperoleh kerana ia boleh dijual seperti kek panas pada harga yang rendah.

Kami tidak perlu menunggu lama untuk pengesahan, walaupun. Nantikan Pocketnow dan pastikan anda mengikuti kami diInstagram, Facebook danTwitter untuk mendapatkan kemas kini terkini tentang pelancaran Pixel semasa ia berlaku. Dan semasa anda berada di sini, lihat khabar angin sehenti kami tentang Google Pixel 6 untuk mengetahui ciri yang boleh disertakan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *