Peti Masuk oleh Gmail Dibuka Kepada Semua – Mendapat Ciri Baharu

Inbox by Gmail akhirnya telah dibuka untuk semua pengguna Gmail, bersama-sama dengan mendapatkan banyak kemas kini dan ciri yang sangat diperlukan. Ia telah pun dilancarkan kepada pengguna Google Apps for Work terpilih melalui program pengguna awal tetapi pembukaan kepada umum bermakna Inbox akhirnya merupakan produk yang layak digunakan setiap hari, seperti yang dipertimbangkan oleh Google.

Mulai hari ini, anda boleh menggunakan alamat Gmail semasa anda dan pergi ke inbox.google.com dan mula menggunakan keluaran baharu yang dikemas kini. Anda tidak perlu memindahkan e-mel anda atau apa-apa sahaja kerana Google menyediakan e-mel secara automatik dan berkongsinya antara akaun Gmail dan Peti Masuk, supaya anda boleh bertukar-tukar jika perlu. Anggap ia sebagai antara muka yang berbeza untuk peti masuk e-mel yang sama.

Berikut ialah senarai ciri baharu yang telah dilancarkan oleh Google hari ini untuk Inbox by Gmail:

Pada asasnya, lebih banyak Google dapat mengimbas e-mel anda, lebih baik ia melakukan tindakan tertentu dan menyediakan keupayaan inovatif dan pintar untuk e-mel anda. Ini adalah intipati Inbox by Gmail dan walaupun ia mungkin kedengaran menyeramkan bagi sesetengah orang, ia sangat pintar.

Kemas kini sedang dilancarkan hari ini ke tapak web serta versi Android dan iOS.

Muat turun Inbox by Gmail untuk Android

Muat turun Inbox by Gmail untuk iOS

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *