Permainan Trivia Terbaik untuk iPhone dan iPad pada tahun 2021

Permainan dan apl kuiz trivia ialah cara yang menyeronokkan untuk menghabiskan masa berkualiti bersama rakan dan keluarga. Selain daripada hiburan harian, aplikasi kuiz ini juga menguji pengetahuan am anda. Sekarang kawal pusat saraf lucu keluarga anda dengan bermain yang terbaik permainan trivia untuk iPhone dan iPad.

Ini adalah salah satu pembunuh kebosanan yang paling terkenal di dunia. Padat dengan beribu-ribu soalan, aplikasi ini menguji pengetahuan anda dalam enam kategori. Sains, Geografi, Sukan, Hiburan, Seni dan Sejarah.

Roda pemutar (Willy) memilih soalan untuk anda. Sebagai alternatif, anda boleh mencipta soalan anda sendiri dalam Kilang. Permainan ini tersedia dalam 20 bahasa yang berbeza. Anda boleh berbual dengan musuh anda semasa bermain permainan trivia dalam talian dengan rakan-rakan.

harga: Percuma (Pembelian Dalam Apl bermula pada $0.99)Muat turun

HQ Trivia ialah rancangan permainan yang sangat popular. Dan hampir tidak ada pemain, yang tidak tahu tentang aplikasi ini. Permainan ini mendakwa menawarkan hadiah wang tunai sebenar secara percuma.

Ini ialah pertunjukan permainan secara langsung, dan oleh itu, anda perlu kekal dalam talian pada masa tertentu. Selain itu, apl itu memerlukan anda mendayakan pemberitahuan supaya anda tidak boleh terlepas rancangan langsung. Selalunya, HQ menjemput selebriti jemputan seperti The Rock, Robert De Niro, Gordon Ramsay, Neil Patrick Harris dan Alicia Silverstone.

harga: Percuma (Pembelian Dalam Apl bermula pada $4.99)Muat turun

Pada asalnya bermula pada tahun 1960-an, rancangan permainan TV ini kini tersedia pada skrin digital peranti iOS anda. Anda boleh bermain permainan ini di mana-mana sahaja sama ada di rumah atau dalam perjalanan.

Main permainan ini dengan rakan anda dan dapatkan Power-Up percuma. Permainan ini menawarkan beribu-ribu petunjuk dan kategori. Anda boleh mencabar rakan anda, yang mungkin duduk berbatu-batu jauhnya.

Versi percuma apl ini menunjukkan kepada anda iklan; anda boleh mengalih keluar iklan dengan pembelian dalam apl.

harga: Percuma (Pembelian Dalam Apl bermula pada $1.99)Muat turun

Gabungan muzik dan permainan yang mematikan, SongPop 2 ialah komuniti trivia muzik terbesar. Sebaik sahaja anda menjadi bahagian, anda boleh mendengar lagu sebenar. Seterusnya, anda perlu meneka lagu itu secepat mungkin.

Aplikasi ini menampilkan semua muzik hebat seperti Taylor Swift, Selena Gomez, Drake, Justin Bieber dan lain-lain. Anda boleh mencabar rakan atau rakan sekerja anda; bermain di hadapan semua pencinta muzik.

SongPop 2 memastikan senarai mainnya sentiasa dinamik. Setiap hari, mereka menambah muzik dan senarai main baharu.

harga: Percuma (Pembelian Dalam Apl bermula pada $0.99)Muat turun

Ditempatkan dalam sepuluh permainan trivia teratas untuk iPhone dan iPad, ini ialah versi digital rancangan TV popular. Meniru format TV, permainan ini membolehkan anda mengambil bantuan penonton. Anda juga boleh mendapatkan nasihat daripada pasukan pakar yang telah anda bina.

Selain daripada talian hayat di atas, permainan iOS ini juga mengekalkan permainan klasik 50:50. Apabila anda berjaya dalam permainan ini, anda boleh membuka kunci lebih banyak bandar dan mengembara ke seluruh dunia. Di setiap bandar, anda boleh membina pasukan pakar.

harga: Percuma (Pembelian Dalam Apl bermula pada $1.99)Muat turun

Berikut ialah permainan parti anda untuk bermain dengan rakan dan rakan sekerja. Psych membolehkan anda memilih mana-mana kategori yang menyeronokkan daripada pelbagai. Bahagian yang mencabar dalam permainan ini ialah memilih jawapan sebenar daripada palsu yang diberikan oleh rakan.

Jika anda meneka jawapan yang betul, anda akan mendapat mata. Selain itu, anda juga boleh menuntut mata apabila anda menjiwai rakan anda untuk memilih jawapan anda.

Permainan trivia iPhone terbaik untuk perjalanan jalan raya, perkhemahan atau sebarang aktiviti luar yang lain.

harga: Percuma (Pembelian Dalam Apl bermula pada $0.99)Muat turun

Jika anda seorang peminat trivia, anda perlu melihat permainan interaktif yang menyeronokkan ini yang akan menguji betapa ‘bodoh’ anda. Ya, betul, tangkapannya adalah untuk memberi perhatian yang teliti kepada perkataan untuk mengelakkan kesilapan dengan jawapan anda.

Lebih 800 soalan akan membuatkan anda ketagih, dan integrasi pusat permainan bermakna anda boleh mencabar rakan dan keluarga anda. Antara muka yang mesra pengguna dan grafik yang cantik menambahkan lagi pengalaman.

harga: Muat turun percuma

Nikmati mod permainan yang pelbagai dan berseronoklah menjawab tinjauan Feud yang terbaik. Menangi syiling dan buktikan bahawa anda adalah Feuder terbaik untuk memperoleh ganjaran dan hadiah. Anda perlu bertarung dengan yang terbaik daripada yang terbaik untuk mendapatkan pingat emas.

Terdapat lebih 2,500 tinjauan baharu, permainan langsung dan sembang dalam permainan untuk memastikan anda sentiasa terlibat. Hanya pilih seseorang untuk bermain dan berhubung dengan lebih 1.5 juta pemain global. Pilih daripada mod Klasik, Wang Pantas dan Kejohanan.

harga: Percuma (Pembelian Dalam Apl daripada $1.99?Muat turun

Trivia 360 adalah percuma untuk dimainkan pada bila-bila masa, di mana sahaja. Anda tidak sepatutnya membuat sebarang pembelian dalam apl untuk menikmati trivia tanpa had. Anda boleh menyertai berjuta-juta pengguna di seluruh dunia untuk bermain permainan kuiz percuma pada iPhone atau iPad.

Walaupun kelihatan mudah untuk dimainkan, ia adalah permainan otak dengan cara yang sangat baik. Permainan yang ketagihan memberikan IQ anda peningkatan yang luar biasa. Tambahan pula, anda akan menikmati soalan benar-salah sebagai tambahan kepada soalan aneka pilihan klasik.

Anda boleh menetapkan had untuk 60, 90 atau 120 saat. Ketahui perkara baharu dan berseronoklah! Permainan ini tersedia dalam 12 bahasa yang berbeza.

harga: Muat turun percuma

Berikut ialah satu lagi permainan trivia hebat yang direka untuk iPad dengan grafik dramatik dan pusingan pantas yang mengekalkan perkara yang menarik. Dalam setiap pusingan, anda dicabar kepada sepuluh soalan, dan tahap kesukaran meningkat secara beransur-ansur bergantung pada kemahiran anda.

Soalan-soalannya mencabar dan menghiburkan. Selain itu, mereka merangkumi pelbagai topik, daripada sains dan sejarah, kepada filem, seni dan banyak lagi. Tingkatkan kemahiran trivia anda dan menarik perhatian semua orang di sekeliling anda.

harga: Percuma ($0.99 untuk Premium Bulanan)Muat turun

Itu sahaja!

Etermax nampaknya menguasai ruang permainan dan apl trivia ini. Pembangun telah mereka bentuk kandungan yang hebat untuk pertemuan hujung minggu anda. Permainan trivia manakah yang paling anda sukai? Kongsi maklum balas anda dengan kami di bahagian Komen di bawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *