Permainan Lumba Terbaik untuk Android dan iOS

Permainan perlumbaan adalah satu genre di mana individu sama ada peminat besar atau mempunyai minat yang sangat sedikit untuk bermain. Tidak kira sama ada anda bermain pada telefon pintar atau tablet anda, permainan perlumbaan untuk peranti mudah alih sangat menarik dan sering kali menawarkan pengalaman yang lebih mengasyikkan daripada yang boleh ditawarkan oleh konsol permainan.

Pengawal permainan terbaik untuk telefon pintar dan tablet

Bagi anda yang menikmati permainan perlumbaan yang baik di sini adalah beberapa kegemaran kami. Jika kami terlepas satu yang anda benar-benar nikmati, sila letakkannya dalam ulasan di bawah.

Beach Buggy Blitz ialah perlumbaan arked tulen. Lumba kereta anda merentasi beberapa persekitaran yang boleh dimusnahkan dan memperoleh syiling yang boleh digunakan untuk membuka kunci penyesuaian dan kenderaan tambahan. Dunia perlumbaan anda dijana mengikut prosedur supaya anda boleh memandu tanpa henti dan tidak mengulangi kawasan. Fizik dalam Beach Buggy Blitz membolehkan kuasa luar trek gelongsor semasa anda berlumba melintasi trek. Kawalan mudah digunakan dengan kecondongan, skrin sentuh dan sokongan pengawal permainan.

Muat turun Beach Buggy Blitz: iOS / Android

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *