Perisian VPN terbaik untuk Mac pada tahun 2021

VPN bermaksud Rangkaian Peribadi Maya dan seperti namanya ia memberi anda akses kepada internet melalui rangkaian peribadi. Di sini kami telah menyenaraikan beberapa perisian VPN terbaik untuk Mac yang patut anda cuba. Terdapat banyak perisian VPN percuma yang tersedia di pasaran, tetapi kami lebih suka menyenaraikan yang berbayar sahaja kerana perisian percuma biasanya disertakan dengan bar alat dan perkara lain yang tidak diingini. Tanpa membuang masa lagi, mari lihat senarai.

Jika anda sedang mencari VPN yang sangat baik untuk Mac pada harga yang berpatutan, PureVPN menandakan semua kotak. Ia mempunyai rangkaian lebih 6500 pelayan merentasi 140 negara yang menawarkan sambungan yang stabil dan pantas.

Pada masa yang sama, ia mempunyai ciri lanjutan seperti IP khusus, suis bunuh untuk melindungi anda daripada kebocoran IP, dan keupayaan untuk menukar komputer anda menjadi penghala VPN maya yang boleh disambungkan sehingga sepuluh peranti.

Selanjutnya, ia menggunakan penyulitan AES 256-bit untuk keselamatan tidak menyimpan log data aktiviti penyemakan imbas anda, jadi anda boleh yakin tentang privasi.

Ia berfungsi seperti daya tarikan untuk mengakses kandungan terhad secara geografi pada Netflix, Disney Plus dan tapak penstriman lain. Memandangkan anda boleh menggunakan sehingga sepuluh peranti pada satu akaun, ini merupakan pilihan yang ideal untuk keluarga atau pasukan kecil.

Selain itu, anda boleh mendapatkannya pada harga berpatutan $2.91* sebulan (untuk pelan 2 tahun). Jangan risau! terdapat jaminan wang dikembalikan selama 31 hari. Diskaun masa terhad sebanyak 73%

Muat turun

Perkhidmatan VPN yang mudah digunakan, Atlas VPN menampilkan penyulitan 256-bit (protokol IKEv2) dan lebih 700 pelayan VPN berkelajuan tinggi dalam senjatanya. Terima kasih kepadanya, anda akan mendapat sambungan yang pantas, stabil dan boleh dipercayai di seluruh dunia.

Perisian ini direka bentuk untuk membantu anda mengalami internet tanpa had, iaitu, tiada penapisan, penjejakan atau sekatan geo. Jadi, anda boleh menikmati penstriman 4k di Netflix, Hulu, Disney+, dll., tanpa gangguan.

Hebatnya, ia tidak mengehadkan bilangan sambungan serentak dan menyokong hampir semua pelanggan P2P utama, memastikan perkongsian fail atau torrenting lancar. Selain itu, ia menawarkan penyemakan imbas selamat dengan menyekat penjejak, tapak web berniat jahat, iklan dan juga mengesan pelanggaran e-mel untuk kemungkinan penipuan.

Tetapi apa yang menjadikan Atlas VPN pilihan yang hebat ialah harga yang kompetitif. Dan jika anda berada di dalamnya untuk jangka masa panjang, pek istimewa tiga tahun akan dikenakan bayaran hanya $1.39/bulan. Bersama-sama dengan tuntutan tiada yuran tersembunyi, syarikat itu juga menawarkan polisi bayaran balik penuh 30 hari supaya anda boleh mengujinya tanpa sebarang masalah.

Muat turun

NordVPN mendahului senarai memandangkan tuntutan keselamatan yang dibuat oleh syarikat itu. Syarikat itu berkata mereka tidak berdasarkan bidang kuasa EU atau AS dan oleh itu, tidak mempunyai kewajipan untuk berkongsi sebarang maklumat kepada sesiapa. Malah, mereka mendakwa mereka tidak menyimpan apa-apa tentang penyemakan imbas anda, jadi walaupun anda meminta sejarah, mereka tidak dapat memberikannya. Di samping itu, penyulitan gred tentera digunakan untuk menyampaikan keselamatan yang sempurna.

Dengan versi berbayar, anda boleh menjamin sehingga 6 peranti, tanpa mengira OS yang digunakannya. Selain itu, terdapat sambungan penyemak imbas tersedia yang boleh berguna pada Mac anda. Apl Android dan iOS boleh membantu anda melindungi penyemakan imbas mudah alih anda. Syarikat itu mempunyai lebih daripada 5000 pelayan di 62 negara yang menyediakan internet berkelajuan tinggi dan juga pelbagai pilihan lokasi. Ia tidak dinafikan salah satu aplikasi VPN terbaik untuk Mac.

Muat turun

Tidak seperti kebanyakan penyedia perkhidmatan VPN lain, Surfshark menonjol dengan ciri-cirinya yang menakjubkan. Dan yang jelas ialah keserasian Netflix. Walaupun kebanyakan VPN membenarkan pengguna AS dan UK mengakses Netflix, Surfshark membenarkan pengguna di sembilan negara lain menonton Netflix pada peranti mereka. Dan negara-negara ini ialah Australia, Kanada, Jerman, Perancis, India, Itali, Jepun, Belanda dan Korea Selatan.

Memandangkan VPN berpangkalan di British Virgin Islands, ia tidak mencatat aktiviti anda. Perkhidmatan VPN tidak mengumpulkan apa-apa kecuali untuk ID e-mel dan maklumat pengebilan anda. Perkhidmatan ini melindungi alamat IP anda (masuk-keluar), memuat turun atau sejarah pembelian, pelayan VPN, lebar jalur, maklumat sesi, cap masa sambungan dan trafik rangkaian.

Muat turun

ProtonVPN ialah penyedia perkhidmatan VPN yang berpangkalan di Switzerland, yang telah memasang pelayannya di lebih 500 lokasi di 41 negara. Penyemakan imbas Internet anda dilindungi oleh VPN ini dengan seni bina Teras Selamatnya. Seni bina ini mengarahkan trafik anda melalui beberapa pelayan sebelum ia meninggalkan rangkaian anda.

Untuk melindungi privasi anda, ProtonVPN telah menganalisis 118 dasar pengelogan VPN, dan kemudian ia telah menyediakan dasar tanpa lognya. Tidak seperti perkhidmatan VPN lain yang mengurangkan kelajuan melayari Internet anda, ProtonVPN memastikan anda mendapat kelajuan terbaik pada Mac, iPhone dan iPad anda. Ciri ketara VPN ini ialah ia menyahsekat Netflix di semua negara. Semak ulasan terperinci.

Muat turun

Ivacy mempunyai antara muka yang sangat mudah digunakan. Cuma pilih negara daripada senarai juntai bawah dan klik pada butang, semudah itu. Tiada kehilangan kelajuan internet kerana syarikat itu mempunyai lebih 1000 pelayan di 100+ lokasi di seluruh dunia. Ia menggunakan penyulitan 256-bit terbaik dalam kelasnya untuk melindungi data anda melalui internet.

Syarikat itu juga mempunyai dasar NO LOG yang ketat, dan ini bermakna, tiada aktiviti penyemakan imbas anda dilog di mana-mana sahaja. Akhir sekali, terdapat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari.

Muat turun

Cyber ​​Ghost VPN untuk Mac menawarkan ciri satu klik untuk menyembunyikan alamat IP anda dan melindungi penyemakan imbas anda. Ia secara automatik memilih pelayan terbaik untuk mendapatkan kelajuan internet terbaik. Syarikat itu mempunyai lebih daripada 3000 pelayan di seluruh dunia; ini membolehkan anda mengakses kandungan geo-terhad dengan mudah.

Mengenai keselamatan, Cyber ​​Ghost tidak mengekalkan log dan semua data diproses melalui penyulitan AES 256-bit. Anda boleh menyambungkan sehingga 7 peranti serentak tanpa mengira OS yang mereka gunakan. Akhir sekali, terdapat juga jaminan wang dikembalikan selama 45 hari, jika anda tidak berpuas hati dengan pembelian tersebut.

Muat turun

ExpressVPN adalah satu lagi nama terkenal apabila ia berkaitan dengan penyedia perkhidmatan VPN. Syarikat itu mempunyai 2000+ pelayan di seluruh dunia. Ia menyediakan lebar jalur tanpa had, tanpa pendikit; anda hampir tidak melihat sebarang perbezaan dalam kelajuan internet. Selagi berkenaan keselamatan, ini juga tidak mengekalkan sebarang log aktiviti penyemakan imbas anda.

Selain itu, ia melindungi daripada penggodaman dan pengawasan dengan penyulitan AES 256-bit, perlindungan kebocoran DNS/IPv6, suis bunuh dan terowong berpecah. Akhir sekali, terdapat jaminan wang dikembalikan selama 30 hari jika anda tidak berpuas hati dengan perkhidmatan tersebut.

Muat turun

IPVanish mempunyai 1100+ pelayan merentas 60+ negara dengan 40000+ IP kongsi. Dengan sumber ini, anda akan mendapat kelajuan internet yang tinggi tanpa menjejaskan privasi dan sejarah penyemakan imbas anda. Syarikat itu, seperti semua penyedia perkhidmatan lain, tidak mengekalkan sebarang log aktiviti, dan dengan itu, aktiviti penyemakan imbas anda selamat dan kukuh.

Ini juga menggunakan penyulitan AES 256-bit, memastikan maklumat yang anda hantar selamat daripada penggodam dan pengawasan. Ia menyokong sehingga 10 peranti serentak dengan penukaran tanpa had antara pelayan.

Muat turun

Vyprvpn sedikit berbeza berbanding yang lain dalam senarai. Itu kerana syarikat itu mendakwa menjalankan rangkaian mereka sendiri dengan perkakasan fizikal mereka sendiri dan mungkin itulah sebabnya syarikat itu mempunyai 700 pelayan di 70 negara yang berbeza. Menjalankan rangkaian peribadi mereka mempunyai faedah tersendiri, mereka boleh mengoptimumkan kelajuan internet dengan cara yang lebih baik berbanding rakan sejawat mereka.

Apabila bercakap tentang keselamatan, ia menggunakan penyulitan yang kuat, melindungi butiran anda daripada pengawasan dan penggodam. Akhir sekali, anda boleh menyesuaikan tingkah laku sambungan pada asas setiap apl pada Mac anda.

Muat turun

PrivateInternetAccess VPN untuk Mac mempunyai 3223 pelayan tepat di 52 lokasi di 33 negara. Syarikat itu hanya menggunakan pelayan bare-metal untuk keselamatan yang dipertingkatkan. Ia juga menyekat iklan, penjejak dan perisian hasad semasa ia dihidupkan. Anda boleh menyambung sehingga 5 peranti menggunakan satu akaun secara serentak.

Apabila bercakap tentang kelajuan, ia menawarkan lebar jalur tanpa had pada kelajuan tinggi untuk memberikan anda pengalaman menyemak imbas yang sempurna. Akhir sekali, terdapat jaminan wang dikembalikan selama 7 hari.

Muat turun

Itu sahaja!

Sebelum beberapa tahun, VPN hanya untuk pengguna tertentu kerana ancaman siber tidak begitu banyak. Tetapi kini, ia telah menjadi satu keperluan walaupun untuk pengguna internet biasa. Jangan biarkan maklumat peribadi anda melayang di internet, gunakan VPN sekarang.

Anda mungkin juga suka membaca ini:

VPN manakah yang anda gunakan pada Mac anda dan mengapa? Kongsikan pandangan berharga anda dengan mengulas di bawah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *