Perintah “What’s Up” Motorola Touchless Controls terlalu hebat untuk perkataan [VIDEO]

Semalam, kami memberitahu anda tentang peningkatan baharu kepada apl Kawalan Tanpa Sentuhan Motorola yang menambahkan arahan baharu yang hebat. Menyebut “Apa Ada” atau “Baca Pemberitahuan” akan membolehkan telefon membaca semula senarai pemberitahuan terbaharu anda.

Kami memberikan ciri baharu spin pada video pada Motorola DROID Maxx menjalankan Android 4.4 KitKat, dan kagum dengan fakta bahawa ia kedengaran agak semula jadi dan lancar. Apl ini menggunakan maklumat sensitif konteks dan relativiti untuk memberikan ringkasan yang lebih mengalir secara semula jadi bagi semua perkara yang memerlukan perhatian saya.

Ringkasnya: ia hebat, dan walaupun ia mungkin bukan perkara yang paling revolusioner di dunia, semuanya menambah pengalaman perisian yang berharga namun mudah yang disediakan Motorola dalam telefon pintar terbaru mereka. Itulah sebab saya mengagumi DROID Ultra dan MAXX dalam ulasan saya, dan mengapa ia memaksa saya untuk ketinggalan di belakang Motorola untuk masa hadapan yang boleh dijangka.

Ciri-ciri seperti ini adalah apa yang kami harapkan daripada keupayaan Motorola untuk mengemas kini apl melalui Gedung Google Play, dan kami gembira mengetahui ia memanfaatkan sepenuhnya keupayaan unik yang telah mereka dayakan dalam perkakasan terbaharu mereka. Tonton tunjuk cara video pantas ciri dalam tindakan di atas.

Inginkan peningkatan pada Moto X, DROID Mini, DROID MAXX atau DROID Ultra anda? Pergi ke Google Play dan ambil sendiri (tetapi hanya jika anda menggunakan Android 4.4 KitKat). Ciri ini tersedia dalam bahasa Inggeris, Sepanyol dan Itali, dengan lebih banyak lagi akan datang tidak lama lagi. PS kepada rakan sekerja saya Joe daripada WinSource: Packers pastinya tidak menyusahkan, terima kasih banyak-banyak.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *