Percaya atau Tidak.. Telefon Pintar Ini berharga hanya 鈧?51 ($3.6)

Ya, anda membacanya tulis. Sebuah syarikat bernama Ringing Bells di India telah melancarkan telefon pintar termurah di dunia. Ia Hanya Berkos?51 ATAU $3.6. Sama ada anda makan Samosa daripada Multiplex di India atau membeli telefon pintar pada harga yang sama.

Deringan-Loceng-Kebebasan-251-rasmi

Telefon pintar ini dinamakan sebagai Freedom251 dan akan mula dijual mulai Esok Pagi 06:00AM IST. Telefon bimbit ini dilengkapi dengan beberapa aplikasi untuk Keselamatan Wanita, Swachh Bharat, Framers, Nelayan dan banyak lagi dan dikatakan selaras dengan Perdana Menteri Visi Narendra Modi untuk “memperkasakan India kepada orang terakhir, mengubah kisah pertumbuhan India”.

Ringing Bells Freedom 251 mempunyai paparan IPS 4 inci yang baik dengan resolusi 960 x 540 piksel. Telefon pintar ini dikuasakan oleh pemproses teras empat 1.3 GHz dengan 1 GB RAM dan 8 GB storan dalaman. Menariknya, telefon pintar ini berjalan pada versi Android Lollipop tidak seperti kebanyakan tawaran telefon pintar mampu milik lain. The Ringing Bells Freedom 251 mempunyai kamera fokus auto menghadap belakang 3.2 MP dengan denyar LED. Terdapat juga kamera VGA menghadap ke hadapan. Peranti ini mempunyai sokongan dwi SIM dengan sambungan 3G.

Peranti awal syarikat Ringing Bells ialah Peranti 4G yang dipanggil Smart 101 untuk 鈧?999 ($43) & dua peranti asas Master & 4u. Ketiga-tiganya kehabisan stok sekarang. Bagaimanapun kami berpendapat Freedom 251 akan mencipta revolusi dalam pasaran telefon pintar India

Ini pautannya –Freedom251Sale bermula @ 18 Feb 0600 IST

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *