Peraturan Neutraliti Bersih mendapat sokongan daripada Gergasi Teknologi Besar Seperti Microsoft dan Google

Kami sebelum ini telah melaporkan bahawa Microsoft akan secara rasmi mengeluarkan kemas kini Windows 10 Creators kepada umum pada bulan April untuk pengguna PC terlebih dahulu. Walau bagaimanapun, semua pengguna tidak akan mendapat kemas kini pada hari 1 kerana kemas kini akan dilancarkan secara beransur-ansur.

Sama seperti barisan Kemas Kini Ulang Tahun yang dilancarkan, pengguna boleh memanfaatkan Pembantu Naik Taraf untuk Kemas Kini Pencipta Windows 10 untuk mendapatkan kemas kini pada Hari 1 untuk PC mereka. Pembantu Naik Taraf mengesahkan Binaan RTM sebagai 15063 yang akan dikeluarkan kepada orang ramai.

Syarikat itu telah mengeluarkan pratonton orang dalam terbaharu binaan 15063 untuk Fast Ring Insiders dan kini nampaknya ini akan menjadi binaan RTM yang akan dikeluarkan bulan depan kepada orang ramai selepas pembetulan pepijat yang diperlukan.

Pada peringkat ini Pembantu Naik Taraf tidak akan berfungsi kerana Microsoft belum mengumumkan secara rasmi pelancaran kemas kini Windows 10 Creators. Bagaimanapun sebaik sahaja syarikat mengumumkan pelancaran secara rasmi, pengguna boleh memanfaatkan Pembantu Naik Taraf untuk memuat turun kemas kini pada hari 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *