Penghala WiFi mesh terbaik yang anda patut beli

Perlu menyelimutkan rumah anda dengan liputan WiFi untuk memastikan anda tidak mempunyai bintik mati? Di situlah penghala WiFi mesh boleh berguna. Tidak seperti kaedah yang lebih tradisional untuk mengembangkan julat WiFi anda menggunakan pemanjang julat, sistem WiFi mesh menawarkan sambungan yang lebih lancar, serta kebanyakannya dilengkapi dengan ciri pintar yang memberi anda lebih kawalan ke atasnya.

Apakah penghala WiFi mesh dan mengapa anda perlu membelinya

Tetapi dengan begitu banyak pilihan di luar sana hari ini, dengan setiap harga dan ciri yang berbeza-beza, yang manakah patut anda dapatkan? Baca terus untuk mengetahui!

Hampir menjadi jenayah bagi kami jika kami tidak menyebut sistem WiFi Nest Google. Sistem WiFi Nest adalah agak standard bagi penghala WiFi mesh, tetapi salah satu nilai jualan utamanya ialah hakikat bahawa ia sangat kecil (berbanding sistem mesh lain) dan kelihatan anggun.

Ini bermakna bahawa mereka akan mampu untuk menggabungkan ke dalam persekitaran rumah anda dengan mudah dan tidak akan mengambil terlalu banyak ruang. Ia juga mudah untuk disediakan dan anda boleh beroperasi dalam masa yang singkat. Selain itu, terdapat kelebihan tambahan bagi setiap penghala Nest WiFi bertindak sebagai pembesar suara pintar, jadi anda boleh mengawal peranti rumah pintar anda dengan mudah di mana-mana bilik tempat WiFi Nest diletakkan.

Beli Nest WiFi (generasi ke-2)

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *