Pencetak Laser Terbaik untuk Mac [2021 Updated]

Pencetak yang boleh dipercayai adalah satu kemestian untuk mana-mana pejabat atau rumah. Pencetak laser ialah pilihan yang bagus apabila anda perlu mencetak dalam jumlah yang besar atau memerlukan dokumen berkualiti tinggi, foto, dsb. Walaupun kos pendahuluan mungkin lebih daripada pencetak inkjet, ia masih merupakan pelaburan yang berharga bagi sesiapa yang perlu mencetak sesuatu secara rutin. Pilihlah daripada pencetak laser terbaik ini untuk Mac.

Berikut ialah pencetak yang sangat baik yang direka untuk perniagaan kecil dan sederhana. Ia mengimbangi prestasi pantas dengan penyelenggaraan yang minimum. Skrin sentuh berwarna 5″ memberikan pengalaman pengguna yang intuitif dan boleh disesuaikan untuk membantu memudahkan banyak tugas harian.

Anda juga boleh menambah dulang kertas tambahan. Ia menyokong percetakan dupleks dan dilengkapi dengan jaminan tiga tahun. Selanjutnya, anda boleh menjimatkan 10% pada semua pesanan semula dakwat dengan Penambahan Dash. Selepas pengaktifan, pencetak anda mengukur tahap dakwat dan meletakkan pesanan semula pintar apabila anda hampir kehabisan.

ciri-ciri:

harga: $239.00

Beli dari Amazon

Jika anda tidak memerlukan cetakan berwarna, lihat pencetak monokrom yang padat dan cekap ini. Ia dilengkapi dengan mudah dengan kaca imbasan katil rata untuk penyalinan dan pengimbasan pantas.

Selain itu, ia serasi dengan AirPrint, Google Cloud Print 2.0, Brother iPrint and Scan, Mopria dan Cortado Workplace. Ini menjadikannya sesuai dan sesuai untuk pengguna profesional.

Ciri-ciri:

harga: $169.99

Beli dari Amazon

Nikmati pencetak warna yang cemerlang dengan pencetak pelbagai fungsi ini yang menawarkan fleksibiliti cetakan, salin dan imbasan. Ia boleh beroperasi sehingga 17 muka surat seminit dan mempunyai panel kawalan intuitif dan papan kekunci berangka.

Anda boleh menjimatkan masa dengan pintasan boleh disesuaikan dan menyusun dokumen 50% lebih pantas terus daripada peranti mudah alih anda menggunakan ciri pejabat eksklusif dalam apl HP Smart.

ciri-ciri

harga: $329.00

Beli dari Amazon

Hidupkan kenangan anda dengan pencetak nipis namun berkuasa ini untuk Mac yang menawarkan dakwat 5 warna untuk foto yang mempesonakan sehingga 8″ x 10″. Ia boleh mencetak foto 4″ x 6″ dalam sepantas 15 saat atau dokumen pada kelajuan 15.8 ISO ppm (hitam) dan 11.3 ISO ppm (warna).

Tambahan pula, ia menampilkan pencetakan bebas tangan, diaktifkan suara untuk pelbagai kerja, serta slot USB dan kad memori terbina dalam, LCD berwarna 2.4″ dan dulang foto/DVD khusus.

ciri-ciri

harga: $149.00

Beli dari Amazon

Jika anda sedang mencari pencetak laser bajet terbaik untuk Mac anda, berikut ialah pilihan yang boleh dipercayai untuk rumah dan pejabat. Ia padat dan mempunyai kapasiti sehingga 250 helaian.

Ia bersambung ke komputer anda melalui antara muka USB 2.0 Kelajuan Tinggi dan mencetak dokumen hitam putih yang jelas sehingga 27ppm. Selanjutnya, pencetakan dupleks automatik membantu menjimatkan kertas dan kos.

ciri-ciri

harga: $99.99

Beli dari Amazon

Lihat pencetak padat dan boleh dipercayai ini yang menyokong kertas bersaiz huruf dan sah. Alat produktiviti yang berkuasa dan ciri penting direka untuk meminimumkan gangguan untuk menjadikan perniagaan anda berjalan dan berkembang lebih mudah dan lebih cekap berbanding sebelum ini.

Selain itu, ia mempunyai dulang kertas kedua pilihan yang membolehkan anda memuatkan 550 helaian tambahan pada satu masa untuk pencetakan tanpa gangguan yang dilanjutkan. Ia mempunyai simulasi warna pepejal yang diluluskan warna dan teknologi pembetulan warna Xerox yang menghasilkan cetakan berkualiti tinggi.

ciri-ciri

harga: $262.00

Beli dari Amazon

Dapatkan cetakan pantas dan definisi tinggi sehingga 33ppm(A4) / 35ppm(Letter) dalam warna hitam dan putih. Ia menyokong pelbagai saiz media dan berat media sehingga 200g. Kapasiti kartrij permulaan ialah 1500 muka surat.

Ia mempunyai pemasangan wayarles satu langkah yang mudah. Dan anda boleh menyambungkannya dengan USB 2.0 berkelajuan tinggi, rangkaian dan WIFI. Ia juga menyokong pencetakan peranti mudah alih melalui aplikasi Pantum.

ciri-ciri

Cetak: $145.99

Beli dari Amazon

Dapatkan halaman pertama anda sepantas 6.2 saat, dan kuasai kerja yang mencabar dengan pemproses dwi-teras 1 GHz dan memori 256 MB. Sambung melalui Wi-Fi, USB atau Ethernet untuk memberikan akses kepada seluruh pasukan anda.

Ia memberikan kelajuan yang mengagumkan sehingga 40 muka surat seminit tanpa terlalu mahal. Selanjutnya, ciri keselamatan membantu memastikan maklumat anda selamat dalam dokumen, pada peranti, melalui rangkaian dan di semua titik di antaranya.

ciri-ciri

harga: $169.98

Beli dari Amazon

Jadi, adakah ini membantu anda mencari pencetak laser terbaik untuk Mac anda? Beritahu kami pilihan anda dalam ulasan di bawah. Anda juga boleh menyemak panduan kami untuk mencetak daripada iPhone dan iPad.

Anda mungkin mahu membaca:

Bagus! Calon yang sangat bagus, tetapi saya menyukai yang terakhir anda daripada Lexmark. Itulah kerja Graduate Co-op saya, dari GA Tech, di IBM di Charlotte, NC. Ia adalah pusat pembuatan/pengedaran/kejuruteraan/lari dan penyelidikan yang mengeluarkan beberapa pencetak berkualiti tinggi. Saya berasa sangat bertuah kerana dapat membeli salah satu daripada pencetak ini. Harganya mahal pada tahun 1988 dan 1989. Lexmark/IBM (dan GA Tech hebat!) Terima kasih Tuan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *