Peluang terakhir untuk pra-pesanan Huawei MediaPad M5 Lite pada harga RM1299 dan dapatkan hadiah percuma bernilai RM268

Huawei Malaysia baru-baru ini menawarkan Huawei MediaPad M5 Lite tablet untuk pra-pesanan pada harga RM1299 dengan hadiah eksklusif dan hadiah percuma bernilai sehingga RM268. Tempoh prapesanan itu akan berakhir hari ini pada 5 September 2019, jadi ini peluang terakhir anda untuk mengambilnya dengan disertakan hadiah prapesanan. Selepas ini, tablet itu akan tersedia di Huawei Experience Stores dan rakan kongsi seperti Senheng dan Harvey Norman bersama-sama dengan penghantaran prapesanan mulai 7 September 2019.

Hadiah percuma yang disertakan dalam pakej prapesanan termasuk pembesar suara Huawei CM510 Mini percuma dan stylus Huawei M Pen (dengan 2048 lapisan kepekaan tekanan). Tablet itu sendiri mempunyai 4x pembesar suara ditala harmon kardon dan paparan HD Penuh 10.1 inci yang besar (resolusi 1920 x 1200 piksel) dengan ClariVu 5.0 dan beberapa teknologi peningkatan paparan lain. Ia juga membantu bahawa tablet harus bertahan agak lama dengan bateri 7500 mAhnya.

Huawei Malaysia juga ingin menunjukkan beberapa ciri yang direka khas untuk kanak-kanak termasuk Peringatan Jarak Optimum supaya anda tidak perlu mengingatkan anak-anak anda apabila tablet berada kurang daripada 25cm dari muka mereka, Panduan Postur, Pelarasan Cahaya Pintar dan Penapis Sinar Biru. Ciri yang paling penting setakat ini mungkin ialah pilihan Kawalan Masa Penggunaan di mana ibu bapa boleh menetapkan had masa untuk anak-anak mereka melihat dan menggunakan tablet. Untuk butiran lanjut, semaknya di tapak mereka dan nantikan TechNave.com.

Berikut ialah 5 fakta menarik tentang Pameran Makanan Samsung yang mungkin anda tidak tahu

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut SamsungPameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *