Pelindung skrin iPhone 13 dan iPhone 13 Pro terbaik pada tahun 2021

Anda mesti menyukai reka bentuk elegan iPhone 13 yang menampilkan paparan Super Retina XDR yang cemerlang dan tepi rata yang licin. Walaupun skrin diperkuat dengan Ceramic Shield Apple, adalah bijak untuk mendapatkan pelindung skrin iPhone 13 terbaik untuk keselamatan tambahan.

Pelindung skrin kaca terbaja akan memastikan paparan cantik itu bebas daripada calar dan haus dan lusuh lain. Jadi, anda boleh menggunakan iPhone anda tanpa perlu risau tentang merosakkannya! Saya telah memilih pelindung skrin terbaik yang menawarkan perlindungan yang boleh dipercayai sambil mengekalkan pengalaman sentuhan iPhone asal. Semak senarai di bawah.

Sama ada sarung untuk iPhone 13 dan 13 Pro atau pelindung skrin yang kukuh, Spigen telah membantu anda. Pelindung kaca terbaja ini mempunyai kekuatan dan ketahanan tertinggi berkat kekerasan 9H. Ia boleh mengendalikan semua jenis impak untuk memastikan paparan anda selamat daripada calar.

Salutan oleophobic menangkis kesan cap jari dan sisa lain untuk memastikan telefon anda berkilauan dan menawarkan pengalaman sentuhan yang hebat. Lebih-lebih lagi, ia dilengkapi dengan kit pemasangan berguna yang memudahkan untuk digunakan. Sudah tentu, ia juga mesra kes, supaya anda boleh melengkapkan peranti anda dengan perlindungan menyeluruh.

harga: $15.99 untuk 2 pek

Semak di Amazon

Berikut ialah pelindung skrin untuk iPhone 13 atau 12 Pro anda yang menawarkan kekuatan yang tiada tandingan. Ya, pelindung kaca terbaja ESR ini boleh menahan daya sehingga 110lb! Jadi, tidak kira betapa mencabar gaya hidup anda, anda boleh yakin bahawa paparan iPhone anda akan kekal selamat daripada calar dan kerosakan lain.

Apa lagi? Anda hampir tidak menyedarinya, terima kasih kepada kaca ultra-jernih yang memastikan pengalaman tontonan dan sentuhan yang sempurna.

Ia juga dilengkapi dengan kit pemasangan yang boleh membantu anda mengaplikasikannya dengan kemas untuk kemasan yang licin. Walaupun anda menghadapi masalah, ESR menawarkan sokongan pelanggan yang hebat untuk membantu menyelesaikan masalah anda. Semua ini menjadikannya berbaloi dengan harga yang lebih tinggi sedikit.

harga: $19.99 untuk 2 pek

Semak di Amazon

Menggunakan iPhone anda di tempat awam yang sesak seperti pusat membeli-belah atau bas boleh menjadi risiko privasi. Seseorang mungkin melihat sekilas apa yang anda taip, dan ia mungkin maklumat sensitif tentang anda. Untuk mengelakkan ini, dapatkan pelindung skrin privasi JETech ini yang menjadikannya mustahil untuk melihat skrin dari sudut sisi.

Ini bermakna hanya anda akan dapat melihat skrin iPhone anda semasa anda menggunakannya, dan semua mata yang mengintip itu akan berjaya dielakkan. Cukup keren, bukan? Ia menjadi lebih baik kerana pelindung skrin ini juga mempunyai kekerasan 9H untuk mengelakkan calar dan calar. Ia bebas habuk, bebas cap jari, bebas gelembung dan mudah dipasang!

harga: $12.99 untuk 2 pek

Semak di Amazon

Bantu mata anda dan dapatkan pelindung skrin iPhone 13 dan 13 Pro ini yang dibuat dengan bahan anti-cahaya biru Jepun. Ia boleh menyekat 97.1% cahaya biru berbahaya dari skrin anda untuk mengurangkan keletihan mata. Ini menjadikannya sesuai untuk mereka yang terpaku pada telefon mereka dan merasakan ketegangan pada mata mereka.

Sudah tentu, ia juga mempunyai faedah biasa pelindung skrin seperti kekerasan 9H untuk menawarkan perlindungan daripada calar dan calar. Ia hanya 0.33mm tebal dan mempunyai rasa licin yang memastikan pengalaman sentuhan asal peranti anda. Akhir sekali, ia juga serasi dengan kebanyakan kes.

harga: $9.99 untuk 3 pek

Semak di Amazon

Perkara yang menarik tentang pelindung skrin ialah ia menawarkan cara yang berpatutan untuk melindungi skrin anda daripada kerosakan besar. Dan salah satu pilihan yang paling berpatutan untuk iPhone 13 anda ialah pelindung skrin Ailun ini. Ia mempunyai tepi bulat 2.5D untuk kesesuaian yang sempurna dan perlindungan yang mencukupi terhadap calar dan benjolan.

Ia mengekalkan ketepatan sentuhan dengan sempurna dan mempunyai salutan hidrofobik, oleophobic untuk menangkis kesan peluh dan cap jari. Walaupun ada sesuatu yang merosakkan ini, menggantikan pelindung skrin akan menjadi mudah pada poket anda, memandangkan harga yang rendah.

harga: $6.98 untuk 3 pek

Semak di Amazon

Saya harap anda akan mengambil salah satu daripada pelindung skrin ini untuk iPhone 13 dan iPhone 13 Pro anda untuk melindungi peranti anda. Beritahu saya dalam ulasan di bawah jika anda mempunyai sebarang soalan atau memerlukan beberapa cadangan produk lain.

Anda mungkin ingin membaca siaran ini juga:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *