Pelayar Monumen: Pelayar web pertama yang menyokong berbilang tetingkap pada Windows 10 Mudah Alih

Enjin carian Microsoft sendiri, Bing kini mengembangkan teknologi ramalannya kepada e-Sukan. Walaupun kami mengadakan Sukan Musim Panas Rio 2016 sekarang, permainan video kompetitif itu mempunyai “Olimpik” sendiri dan turut berlangsung minggu ini. Valve’s Defence of the Ancients 2 (DotA2) menjalankan kejohanan tahunan yang dipanggil The International di mana semua pasukan terbaik dari seluruh dunia berhadapan antara satu sama lain untuk memenangi kumpulan hadiah. Tahun lepas, The International 5 merekodkan kumpulan hadiah tertinggi dalam sejarah, kedua-dua sukan (termasuk Tenis, Bola Sepak) dan e-sukan dengan nilai 18 juta dolar AS. The International tahun ini hanya mengalahkan rekodnya sendiri dengan kumpulan hadiah bernilai 20 juta dolar AS.

Jadi mengapa DotA 2? Seperti yang dinyatakan dalam catatan blog:

Jadi siapa yang akan menang?

Bing meramalkan OG, Evil Geniuses, Wings dan EHOME dalam empat perlawanan akhir dengan EHOME sebagai Juara 6 Antarabangsa.

Apakah prospek untuk kejohanan yang lain? Bing meramalkan EHOME untuk menang dan membawa pulang hadiah utama $8.7M. Dalam perjalanan menuju kemenangan, EHOME akan menewaskan Alliance dalam Suku Akhir Kurung Atas, menang ke atas juara bertahan Evil Geniuses di Separuh, dan mengalahkan Wings Gaming di Pusingan Kurung Atas dan sekali lagi di Pusingan Akhir (Rajah 2).

Hari 1 dah habis. Jadi mari kita bandingkan ramalan dan keputusan sebenar.

OG lwn MVP Phoenix

Bing OG

MVP Phoenix sebenar

TNC lwn ViCi

Bing TNC

TNC sebenar

DC lwn Wings

Sayap Bing

Sayap Sebenar

LGD lwn Rahsia

Bing LGD

LGD sebenar

Fnatic lwn Escape

Bing Escape

Fnatic Sebenar

Na’Vi lwn Cecair

Bing Na’Vi

Cecair Sebenar

Bing Predicts mendapat 3/6. Nah, tidak buruk untuk pemasa pertama!

Baca blog penuh di sini

Windows 10 Mobile memang mempunyai pelayar Microsoft Edge yang agak lebih baik daripada InternetExplorer. Walau bagaimanapun, ia ketinggalan banyak ciri dan ia adalah buggy pada Peranti Mudah Alih Windows 10 yang rendah.

Pelayar Monumen, pelayar web yang dibina untuk Windows 10 menyokong beberapa ciri menarik yang tidak dimiliki oleh Microsoft Edge dan pelayar lain. Pelayar Monumen menyokong berbilang tetingkap dan juga penyekat iklan!

Moument Browser ialah penyemak imbas web untuk menavigasi dalam berbilang tapak, dengan gambar dalam gambar (PiP), Multi Tab, Multi Window dan apl itu mempunyai sokongan untuk muat turun latar belakang yang dibina dalam Ad Blocker dan percubaan.

Apl ini mengambil kelebihan Platform Apl Universal, dan ia boleh dipasang pada mana-mana Peranti Windows 10 termasuk Mudah Alih, PC dan Hab Surface.

Muat turun pelayar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *