Pelayar GX Mudah Alih baharu Opera sedia untuk era permainan mudah alih

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar boleh memberi kita komisen.

oepra-gx-title

Sudah hampir dua tahun sejak Opera memperkenalkan pelayar desktop Opera GX yang ditujukan kepada pemain. Kini, syarikat itu membawa pengalaman serupa kepada telefon pintar dengan pelancaran penyemak imbas Opera GX Mobile yang memenuhi keperluan peminat permainan telefon pintar. Kini keluar sebagai beta pada Android dan iOS, ia akan tersedia secara meluas dalam beberapa minggu akan datang.

Baiklah, mari kita mulakan dengan reka bentuk, yang banyak meminjam daripada estetika coretan neon pada klien desktopnya. Terdapat empat tema untuk dipilih, yang tidak banyak, tetapi ia mudah dipandang mata. Pada halaman utama, anda akan dapati Butang Tindakan Pantas yang menggabungkan input sentuhan dengan getaran dan maklum balas haptik. Seperti namanya, ia meletakkan semua kawalan teras dalam capaian ibu jari anda dan menjarakkannya merentasi dua cincin sepusat.

opera gx main

Saya sangat menyukai pendekatan navigasi sebelah tangan ini, tetapi anda sentiasa boleh bertukar kembali kepada reka letak tradisional. Penyemak imbas juga mempunyai GX Corner khusus di mana anda boleh mencari berita tentang industri permainan dan keluaran akan datang. Dan sudah tentu, terdapat pengagregat tawaran juga, untuk memastikan anda tidak terlepas potongan harga masa terhad tersebut.

Terdapat juga ciri Aliran yang membolehkan anda berkongsi fail, pautan video ke tutorial dan binaan aksara, foto dan nota antara versi desktop dan mudah alih. Penyegerakan antara dua peranti berlaku dengan mengimbas kod QR, jadi ada sedikit kelegaan daripada kerumitan melalui proses log masuk. Walau bagaimanapun, fail yang anda kongsi hendaklah bersaiz 10MB atau kurang, yang merupakan had Opera GX Mudah Alih yang perlu anda ketahui.

Opera GX Mobile turut membawakan penyekat iklan asli dan penyekat dialog kuki, yang merupakan sesuatu yang saya sendiri berharap untuk mendapat manfaat daripadanya. Syarikat itu berkata ia juga telah menghasilkan beberapa bentuk perlindungan daripada pihak berniat jahat yang cuba menggunakan sumber telefon anda untuk perlombongan mata wang kripto. Berminat belum? Anda boleh mencuba beta sekarang dengan menyemak pautan Android dan iOS ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *