Pelanggan Spotify telah meningkat sebanyak 31% dan lebih banyak lagu ‘sejuk’ ditambahkan pada senarai main semasa wabak

Walaupun pandemik sedang berlaku, beberapa syarikat masih berjaya mengekalkan pendapatannya dengan baik dan salah satunya Spotify. Syarikat yang menyediakan perkhidmatan penstriman muzik itu telah mencecah 130 juta pelanggan pada suku pertama 2020, iaitu meningkat sebanyak 31 peratus daripada laporan tahun lepas. Selain itu, syarikat itu juga telah mengumumkan bahawa tingkah laku mendengar pengguna mereka berbeza sekarang kerana penutupan sedang berlaku di banyak negara.

Spotify kini mempunyai 286 juta pengguna aktif bulanan di seluruh dunia (peningkatan 31 peratus) dan 130 juta pelanggan. Walaupun syarikat itu gagal mencapai unjuran hasil yang disokong iklannya, ia masih mampu bertahan dalam kemelesetan ekonomi ini kerana pengguna yang terperangkap di rumah sedang aktif menggunakan perkhidmatan penstriman.

Tambahan pula, syarikat itu juga melaporkan bahawa pengguna kini menambah lebih banyak lagu ‘sejuk’ ke dalam senarai main mereka yang akustik, kurang menari, dan mempunyai tenaga yang lebih rendah. Ini boleh menjadi salah satu cara untuk memastikan kita kekal waras pada masa ini semasa berada di rumah selama beberapa hari. Selain itu, pengguna lebih cenderung menggunakan Spotify pada konsol permainan video juga, manakala penggunaan pada telefon pintar dan dalam kereta telah menurun dalam beberapa minggu terakhir bulan Mac.

Beritahu kami pendapat anda tentang pencapaian Spotify semasa krisis ini di halaman Facebook kami. Nantikan TechNave.com untuk lebih banyak berita teknologi viral.

Kamera Ultra Visi 50MP RYYB & paparan OLED 120Hz - Sertai HUAWEI nova 9 #BeAnovaStar TikTok Dance Challenge!

Setakat 8 November 2021, the Huawei nova 9 boleh didapati di Malaysia. Siri nova sentiasa dikenali sebagai telefon pintar berpusatkan kamera. Ia memaparkan Kamera Penglihatan Ultra 50MP serba baharu, reka bentuk premium dan beberapa ciri utama untuk memberikan pengalaman hiburan dan fotografi yang menyeronokkan untuk belia. Jika anda peminat Huawei atau sedang mencari sesuatu yang baharu, mungkin anda boleh pertimbangkan nova 9. Mengapa? Berikut adalah enam ciri yang boleh menjadikan anda bintang nova!

Berikut ialah 5 fakta menarik tentang Pameran Makanan Samsung yang mungkin anda tidak tahu

Jadi apa yang istimewa tentang peti sejuk Samsung ini? Pada pandangan pertama, ia kelihatan seperti mana-mana peti sejuk biasa tetapi ia dipanggil Bersebelahan dengan Pameran Makanan (Saya tidak mengada-ada). mengikut Samsung, Pameran Makanan ialah “peti ais dalam peti ais” yang membolehkan anda mengakses semua makanan dan minuman kegemaran keluarga anda dengan cepat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *