Panduan Hadiah 2020: Jam Tangan Pintar Terbaik

Kadangkala anda mahukan sedikit lagi “jam tangan” yang sebenar tetapi nikmatilah semua ciri tambahan penjejak kecergasan. Jam tangan pintar ini adalah lanjutan telefon anda, malah sesetengahnya memudahkan anda meninggalkan telefon anda apabila anda pergi ke gim.

Untuk idea hadiah yang lebih hebat, pastikan anda menyemak Panduan Hadiah Percutian 2020 kami.

Terbaik Keseluruhan

Ini adalah jam tangan pintar terbaik yang anda boleh dapatkan secara keseluruhan. Dengan sama ada Tizen OS atau Wear OS onboard, anda boleh mendapatkan perisian terbaik yang mungkin untuk jam tangan pintar yang disambungkan dengan Android.

Terbaik untuk senaman

Jika tumpuan utama keperluan anda adalah sekitar sesi senaman harian anda, maka terdapat banyak jam tangan pintar hebat yang melakukan lebih banyak kerja untuk latihan daripada sekadar membaca pemberitahuan. Ia boleh menjadi sukar untuk mencari jam tangan pintar yang boleh melakukan segala-galanya untuk anda, tetapi jam tangan ini hampir hampir.

Terbaik untuk Apple

Tidak dinafikan bahawa Apple Watch ialah jam tangan pintar yang mengagumkan, tidak kira sama ada anda pengguna iOS atau Android. Satu-satunya masalah datang dengan fakta bahawa anda sebenarnya tidak boleh menggunakan Jam Tangan dengan peranti Android. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan jam tangan pintar terbaik dan mempunyai iPhone lama, anda masih boleh memanfaatkan perkakasan dan banyak ciri.

Panduan hadiah Percutian 2020 Google

Walaupun senarai di atas menyerlahkan beberapa alat kegemaran kami pada tahun 2020, kami telah mengumpulkan senarai komprehensif 250 produk dalam 19 kategori berbeza untuk memudahkan anda mencari hadiah terbaik untuk ahli keluarga, rakan (atau diri anda sendiri) musim cuti ni. Kami juga ingin mengucapkan terima kasih kepada MediaTek kerana menaja bahagian Chromebook, Rumah Pintar dan Pembesar Suara & Paparan Pintar dalam Panduan Hadiah Percutian 2020 kami.

    Nota: artikel itu mengandungi pautan ahli gabungan yang membantu menyokong Google dan penulisnya.

    | | |

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *