Pakej Sambungan Media Web kini tersedia untuk Edge dan Windows 10

https://www.windowslatest.com/2017/12/06/always-connected-pc-include-amd-processors-qualcomm-modems/ Sumber anda untuk semua perkara MicrosoftRabu, 06 Dis 2017 05:35:45 +0000 setiap jam 1 https://wordpress.org/?v=5.4.8

Microsoft melancarkan Pelayar Microsoft Edge baharunya dengan versi terbaharu Windows 10. Pelayar Edge sepanjang tempoh itu tidak dapat memperoleh ramai pengguna dan bergelut untuk mendapatkan bahagian pasaran.

Hari ini Redmond Giant telah mengumumkan sokongan untuk pakej Web Media Extensions untuk Pelayar Edge dan Windows 10. Pakej ini membantu pelayar Edge dan aplikasi Windows 10 menyokong format sumber terbuka.

Pengguna dengan pemasangan pakej akan dapat memainkan kandungan yang dihantar dalam bekas OGG menggunakan codec Theora. Tapak web dan apl secara automatik akan dapat menggunakan pakej tersebut setelah dipasang dan pengguna tidak perlu melakukan apa-apa usaha tambahan untuk menjadikan tapak web dan apl berfungsi.

Pemasangan menyediakan penyelesaian kepada pelanggan untuk menambah lebih banyak format dan meningkatkan pilihan untuk menambah lebih banyak format pada masa hadapan juga. Sokongan untuk format Web Media Extension telah ditambahkan oleh Microsoft dengan Kemas Kini Ulang Tahun Windows 10.

Pakej Sambungan Media Web tersedia pada masa ini dan anda boleh memuat turunnya dengan mengklik pautan ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *