Padam Sembang akan datang ke WhatsApp dalam kemas kini masa hadapan

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

WhatsApp

WhatsApp telah menerima ciri penting dengan beberapa kemas kini terbaharunya. Walau bagaimanapun, maklumat terkini menunjukkan kepada kami bahawa pembangun apl masih mencari cara untuk menambah baik. Nampaknya mereka menuju ke arah yang betul, kerana WhatsApp beta baharu untuk Android 2.21.19.3 mendedahkan ciri baharu yang dipanggil Padam Sembang mungkin sesuai.

Padam Sembang ialah nama ciri terbaharu yang akan tiba dalam versi WhatsApp akan datang. Ciri ini masih dalam pembangunan, bermakna kita mungkin perlu menunggu lebih lama untuk melihatnya beraksi. Tetapi secara ringkasnya, Padam Sembang akan membantu pengguna yang memanfaatkan sokongan berbilang peranti yang ditambahkan pada awal musim panas ini. Ia akan membantu anda memadamkan sembang merentas semua peranti anda. Ini akan menyelesaikan isu semasa yang hanya membenarkan pengguna memadamkan sembang daripada peranti yang mereka gunakan. Sementara itu, pengguna masih perlu memasukkan setiap peranti terpaut mereka untuk memadamkan sembang mereka secara manual. Atau sekurang-kurangnya sehingga WhatsApp berjaya melalui tempoh ujian ciri baharu ini yang akan membolehkan penyegerakan pemadaman sembang merentas peranti.

“Seperti yang anda lihat dalam tangkapan skrin ini, ciri ini akan berfungsi jika anda menggunakan versi WhatsApp yang paling terkini. Jadi, apabila ciri itu akan dilancarkan untuk penguji beta dan anda menggunakan kemas kini terkini, sembang dipadamkan daripada peranti akan dipadamkan secara automatik daripada WhatsApp Web/Desktop juga (dan begitu juga sebaliknya).

WhatsApp juga telah berusaha untuk mereka bentuk semula gelembung sembang dan tindak balas mesej, dan anda boleh menyemaknya di sini. Walau bagaimanapun, maklumat terbaik setakat ini menunjukkan bahawa apl pemesejan segera juga berfungsi untuk membolehkan pengguna menetapkan tetapan privasi tersuai. Perubahan ini membolehkan anda memilih siapa yang boleh melihat maklumat Terakhir Dilihat, Foto Profil dan Perihal anda, yang berguna untuk mereka yang mahukan keupayaan untuk mengecualikan kenalan tertentu daripada melihat barangan anda.

Sumber WaBetaInfo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *