Outlook Mail dan Apl Kalendar Dikemas kini dengan ciri baharu untuk Fast Ring Insiders

Microsoft hari ini mengeluarkan kemas kini baharu kepada UWP Office Apps untuk Windows 10 dan Windows 10 Mobile. Apl telah dikemas kini kepada versi baharu17.7816.10002.0. Kemas kini datang tanpa sebarang log perubahan di kedai dan tiada ciri yang boleh dilihat untuk dilihat.

Memandangkan kemas kini datang tanpa sebarang log perubahan dan tiada ciri yang boleh dilihat, kami boleh menganggap bahawa kemas kini itu adalah pembetulan pepijat dan kemas kini yang meningkatkan prestasi. Microsoft sentiasa memastikan untuk mengemas kini kepada Apl Officenya secara tetap untuk meningkatkan prestasi apl tersebut.

Pada masa ini kemas kini untuk Aplikasi Pejabat UWP hanya tersedia untuk Fast Ring Insiders dan jika anda berminat, anda boleh memuat turun kemas kini dengan mengklik pautan di bawah. Beritahu kami jika anda menemui sesuatu yang baharu selepas kemas kini.

Muat turun Word Mobile untuk Windows 10

Muat turun Excel Mobile untuk Windows 10

Muat turun PowerPoint Mobile untuk Windows 10

Microsoft hari ini mengeluarkan kemas kini baharu untuk Outlook Mail dan Apl Kalendar untuk Windows 10 dan Windows 10 Mobile. Apl telah terserempak ke versi baharu17.7819.40508.0. Syarikat itu tidak menyediakan sebarang log perubahan di kedai. Tetapi tkemas kininya disertakan dengan beberapa ciri baharu yang ketara pada aplikasi pada Windows 10 dan Windows 10 Mobile. Di bawah ialah changelog penuh:

Changelog:

Kemas kini untuk apl pada masa ini hanya tersedia untuk Orang Dalam dalam kemas kini Fast Ring Creators. Ciri-ciri tersebut harus dilancarkan kepada semua pengguna Windows 10 selepas ujian dan maklum balas yang berjaya oleh Microsoft.

Kemas kini untuk apl sedang disiarkan dan anda boleh mendapatkannya dengan mengklik pautan di bawah. Beritahu kami jika anda menemui sesuatu yang baharu selain daripada perkara di atas dalam ulasan di bawah.

Muat turun Outlook Mail dan Apl Kalendar untuk Windows 10

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *