Oppo R7 Lite membawa anda menaiki kereta api Oppo dengan harga serendah $280

Oppo secara senyap-senyap telah memperkenalkan ahli baharu kepada keluarga R7. Ini adalah Oppo R7 Lite, dan anda mungkin boleh meneka dari namanya bahawa ia adalah kelas yang lebih rendah daripada R7 biasa atau R7 Plus yang naik untuk pra-jualan pagi ini.

Seorang peruncit Indonesia mencadangkan ia dijangka berharga sekitar $280 apabila ia dilancarkan, walaupun tanda harga itu adalah penukaran langsung daripada nilai Indonesianya.

oppo r7 lite 2

Untuk perbandingan, yang biasa Oppo R7 berharga kira-kira $350 apabila ditukar daripada nilai Indonesia, tetapi tanda harganya sebenarnya $400 daripada Oppo. Ini bermakna kita boleh melihat R7 Lite datang di suatu tempat dalam julat $300 yang rendah, walaupun Oppo masih belum mengesahkan apa-apa cara sama ada.

Bagaimanapun, mengenai spesifikasi — inilah yang anda perolehi sebanyak itu:

  Paparan 5-inci 720p

  2GB RAM

  16GB storan dalaman

  Cipset Qualcomm Snapdragon 615 Octa-Core 1.5GHz

  Kamera belakang 13 megapiksel, kamera hadapan 8 megapiksel

  Android 5.1 Lollipop dengan ColorOS 2.1

  Bateri 2,320mAh

  143 x 71 x 6.3mm, 147 g

Itu tidak kelihatan seperti peranti yang buruk untuk tanda harga yang begitu rendah, terutamanya jika peranti itu Oppo R7 PlusHarga yang diminta $500 adalah terlalu kaya untuk anda. Kami akan melihat lebih banyak butiran ketersediaan daripada Oppo, jadi nantikan jika ini adalah sesuatu dalam senarai pertimbangan anda untuk telefon pintar 2015 baharu.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *