Oppo mungkin bersiap sedia untuk memasuki pasaran tablet

Apabila anda memikirkan tablet dan iPad muncul di kepala anda walaupun anda pengguna Android, kami tidak menyalahkan anda. iPad Apple telah menjadi sinonim dengan tablet jadi titik di mana pengguna Android sebahagian besarnya mengakui bahawa Apple mempunyai pasaran tablet dalam beg itu, tetapi nampaknya ia tidak menghalang pengeluar Android daripada mencuba.

Menurut catatan di Weibo oleh Stesen Sembang Digital pengguna, mereka mendakwa bahawa Oppo mungkin sedang mencari untuk memasuki pasaran tablet. Berdasarkan terjemahan kasar siaran itu, nampaknya Oppo mungkin merancang tablet mewah di mana ia boleh menampilkan reka bentuk yang serupa dengan Huawei MatePad Pro.

Ia nampaknya akan menampilkan ColorOS sebagai platform pilihannya, menampilkan bar dok dengan sokongan untuk widget desktop, dan nampaknya ia boleh berhubung dengan produk Oppo yang lain seperti telefon pintarnya, jam tangan pintar dan fon kepala Bluetooth untuk ciri seperti kesinambungan. Tiada maklumat mengenai bila tablet itu dijangka dilancarkan, jadi kami perlu mengekalkan pandangan kami.

Walaupun begitu, kita perlu tertanya-tanya tentang keputusan Oppo untuk memasuki pasaran tablet. Dengan Apple lebih kurang mendominasi tempat kejadian, tablet Android tidak pernah benar-benar mendapat peluang untuk berkembang. Kami rasa semua yang diperlukan hanyalah satu tablet pembunuh untuk benar-benar mengubah keadaan, tetapi sama ada tablet akan datang Oppo akan menjadi peranti pembunuh itu masih belum diketahui.

Sumber: GSMArena

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *