OnePlus TV akhirnya mendapat sokongan Netflix

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Kembali pada September 2019, OnePlus melancarkan produk TV OnePlus pertama mereka, dinamakan OnePlus TV Q1 dan Q1 Pro, tetapi yang mengejutkan, TV pintar Android tidak menyokong Netflix di luar kotak.

Selepas lebih dua bulan OnePlus telah mengumumkan kemas kini perisian (V1.8.0T1911211115) yang akan dilancarkan kepada kedua-dua OnePlus TV Q1 dan Q1 Pro, yang penting, kedua-dua OnePlus TV mendapat sokongan untuk Netflix. Kemas kini hanya bersaiz 98MB.

Selain sokongan Netflix, TV juga mendapat beberapa ciri dan pembetulan pepijat. Berikut ialah log perubahan lengkap melalui Forum OnePlus.

    Netflix on board! Menambahkan tetapan untuk memasukkan terus “Sumber Input” terkini semasa permulaanPengalaman pelarasan volum dioptimumkan untuk meningkatkan atau mengurangkan kelantangan audio dengan lebih selesaMenekan butang kelantangan atas dan bawah bersama-sama untuk meredamkan pemberitahuan status bateri lemah dan pengecasan TVOptimized pada isu merah jambu video PQ TVOptimized

OTA akan dilancarkan secara berperingkat, untuk menyemak sebarang isu yang dilaporkan. Jadi, jika anda memiliki salah satu TV, nantikan kemas kini yang ditunggu-tunggu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *