OnePlus 9, Samsung Galaxy S21 dan lebih banyak peranti Android sedang dijual

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

OnePlus 9 Pro

Himpunan OnePlus 9 terbaharu membolehkan anda memilih telefon pintar baharu dengan sepasang OnePlus Buds Pro pada harga hanya $699 selepas diskaun $180. OnePlus 9 menampilkan pemproses Qualcomm Snapdragon 888, 8GB RAM, storan 128GB dan kamera Hasselblad serta sokongan untuk Pengecasan Ultra Pantas 65W. Peranti sahaja dijual pada harga $659 selepas diskaun $70. Walau bagaimanapun, jika anda mahukan kamera yang lebih baik, lebih banyak RAM dan lebih banyak ruang storan, anda harus mempertimbangkan OnePlus 9 Pro yang kini tersedia pada harga $969 selepas diskaun $100. Model ini mempunyai pemproses Snapdragon 888 yang sama, tetapi anda mendapat 12GB RAM dan storan 256GB.

Dan jika anda mahukan penjimatan yang lebih baik pada siri OnePlus 9, anda mungkin mahu pergi ke T-Mobile, di mana anda akan menerima varian vanila secara percuma apabila anda menambah talian dan bertukar kepada Pelan Magenta Max, dan tidak perlu untuk menukar masuk mana-mana peranti semasa anda. Dan jika anda mahukan 9 Pro yang lebih kuat, anda boleh mendapatkannya dengan penjimatan $730 apabila anda melengkapkan syarat yang sama.

Dan jika anda sedang mencari lebih banyak pilihan untuk dipilih, anda boleh pergi ke Samsung.com, di mana siri Samsung Galaxy S21 masih mendapat beberapa diskaun besar-besaran. Varian vanila dijual pada harga $250, Galaxy S21 Plus tersedia pada harga $450, dan Galaxy S21 Ultra boleh menjadi milik anda pada harga $600. Walau bagaimanapun, anda perlu berdagang dalam peranti yang layak untuk mendapatkan penjimatan ini. Semua peranti ini bermula dengan storan 128GB, tetapi anda boleh meningkatkannya sehingga 256GB dengan menambahkan $50 pada tanda harga akhir. Google Pixel 4a turut dijual. Anda boleh mendapatkannya dengan hanya $350 di Amazon.com pada model storan 128GBnya, sekiranya anda berminat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *