Olivier Martinez menyertai Maya Rudolph di siri komedi Apple TV+ yang akan datang

The Deadline melaporkan bintang filem Unfaithful, Olivier Martinez telah menyertai Maya Rudolph dalam siri komedinya yang akan datang di Apple TV+. Siri komedi yang masih belum diberi judul, akan dicipta, ditulis dan eksekutif diterbitkan oleh Yang dan Hubbard. Ia juga akan dikeluarkan eksekutif melalui syarikat produksi Rudolph, Animal Pictures, dan Dave Becky of 3 Arts. Satu bahagian dari Universal Studio Group, Universal Television akan menjadi studio.

Siri yang akan datang adalah berdasarkan kehidupan seorang wanita Molly lakonan Rudolph yang mewarisi 87 bilion dolar daripada suaminya selepas kematiannya. Martinez akan menyertai rancangan itu sebagai Jean Pierre, seorang jutawan romantik yang kacak. Laporan itu menyatakan:

Martinez akan memainkan watak Jean Pierre, seorang jutawan kacak, berkarisma dan romantis. Jean-Pierre berasal daripada keluarga dermawan dan wang lama di Perancis dan mahu yayasan amal keluarganya bekerjasama dengan Molly. Walaupun dia berhasrat untuk mengekalkannya secara ketat, terdapat hubungan yang tidak dapat dinafikan antara Jean-Pierre dan Molly. MJ Rodriguez turut membintangi.

Memandangkan kehidupan kembali seperti biasa sebelum COVID-19, penghasilan siri komedi baharu itu mungkin akan bermula tidak lama lagi. Martinez terkenal dengan peranannya dalam filem sensual mengenai perselingkuhan “Unfaithful” dan peranan lain yang diketahui dalam P5: L’ile aux Pachydermes, The Horseman on the Roof dan Before Night Falls.

Siri komedi Maya Rudolph akan menyertai tajuk komedi lain di Apple TV+ seperti “Ted Lasso” oleh Jason Sudeikis, “The Big Door Prize” oleh David West Read, “Schmigadoon” yang dibintangi oleh calon Emmy Award Cecily Strong dan pemenang Anugerah Emmy Keegan-Michael Key, “Mencuba” dan satu lagi siri komedi sci-fi yang akan datang oleh Ben Stiller.

Minggu lalu, filem drama baharu Tom Hanks ‘Finch’ ditayangkan di Apple TV+ yang mempunyai hujung minggu pembukaan terbesar yang pernah ada untuk filem asal Apple.

Baca Lagi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *