Muat turun TruPrint [Cydia] iPhone/iPad & Print Wireless Dengan Mana-mana Pencetak

Apple pertama kali memperkenalkan teknologi pencetakan tanpa wayar AirPrint pada peranti iOS apabila ia melancarkan iOS 4.2. Dengan bantuan AirPrint, anda boleh mencari pencetak secara automatik pada rangkaian tempatan dengan peranti iOS anda dan mencetak teks serta imej secara wayarles tanpa perlu memasang apa-apa. Walau bagaimanapun, sokongan untuk AirPrint terhad kepada pencetak semasa HP dan beberapa pencetak didayakan ePrint akan datang. Kini, aplikasi cydia baharu yang dipanggil TruPrint telah dilancarkan yang membolehkan anda mencetak secara wayarles ke ratusan pencetak daripada iPhone / iPad anda tanpa memerlukan sebarang komputer OSX / Windows.

TruPrint – Biarkan anda mencetak ke ratusan pencetak terus dari iPhone/iPad anda. Tiada komputer OSX/Windows diperlukan (aka “AirPrint”). Maklumat lanjut di https://www.intelliborn.com. Tersedia melalui Cydia Sekarang!

Lihat demo Youtube berikut untuk mendapatkan sedikit idea tentang TruPrint:

Untuk muat turun / maklumat lanjut, layari laman web rasmi di sini.

Langgan kami Suapan RSS dan teruskan mengikuti kami Twitter, Facebook dan Youtube untuk semua berita terkini, kemas kini dan banyak lagi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *