MSI mengumumkan banyak komputer riba untuk pencipta dan pemain

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

MSI telah memperkenalkan barisan pencipta dan komputer riba permainan baharu. Ini didakwa menawarkan peningkatan prestasi 30% berbanding model sebelumnya. Komputer riba permainan MSI terkini dikuasakan oleh pemproses siri Intel H Generasi ke-11 yang terkini dan sehingga GPU Komputer Riba NVIDIA GeForce RTX 3080.

Pencipta Z16 baharu menampilkan paparan 16:10 dengan bezel nipis, yang dikatakan diilhamkan oleh Nisbah Emas untuk sudut tontonan yang lebih luas dan produktiviti yang dipertingkatkan. Ia didatangkan dengan casis aluminium giling CNC tipis dalam Kelabu Lunar. Komputer riba ini dikuasakan oleh Pemproses Teras Intel generasi ke-11 dan sehingga GPU Komputer Riba NVIDIA GeForce RTX 3060. Paparan True Pixel menawarkan sehingga resolusi QHD+ dengan gamut warna DCI-P3 100%. Selain itu, Creator M16 dan Creator 17 masing-masing dilengkapi dengan paparan QHD+ 16:10 dan paparan LED Mini 4K.

Selanjutnya, syarikat itu melancarkan komputer riba permainan premium MSI, siri GE76/66 Raider, GS76/66 Stealth dan GP76/66 Leopard. Mereka datang dengan kombo berkelajuan tinggi PCIe Gen4, Thunderbolt 4 dan Wi-Fi 6E untuk meningkatkan kelajuan pemindahan data dan sambungan wayarles. Ia termasuk ciri eksklusif MSI “Mod Grafik Diskret” yang meningkatkan prestasi grafik. Pilihan paparan termasuk sehingga 360Hz atau QHD 240Hz. Siri GE76 dan GE66 Raider mengekalkan bar cahaya mistik sci-fi dan dapatkan grafik NVIDIA GeForce RTX 3080 dengan TGP penuh sehingga 165W untuk prestasi permainan yang melampau.

Siri Pulse GL76/66, Katana GF76/66, Sword 17/15 mempunyai reka bentuk yang padat dan diskret. Mereka menampilkan perkakasan yang lebih berkuasa pada julat harga komputer riba permainan peringkat permulaan dan termasuk grafik NVIDIA GeForce RTX 3060. Selain itu, terdapat enam paip haba yang direka bentuk semula dan gris haba eksklusif MSI bersepadu. Ini membantu komputer riba menjana lebih banyak aliran udara untuk memastikan pengalaman permainan yang lancar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *