Movie Edit Pro kini tersedia di Microsoft Store untuk Windows 10

Movie Edit Pro oleh Perisian MAGIX telah menuju ke Gedung Microsoft. Aplikasi ini mengambil kesempatan daripada Project Centennial Microsoft, yang boleh menukar mana-mana aplikasi Win32 kepada aplikasi Microsoft Store. Pro edit filem dialihkan ke kedai sama seperti aplikasi Paint.NET, yang juga menandakan debutnya di kedai dengan cara yang sama. Apl itu bagaimanapun tidak tersedia pada mesin seni bina 32-bit. Movie Edit Pro akan berfungsi dengan cara yang sama seperti rakan sejawat win32nya. Aplikasi ini tidak percuma walaupun, ia berharga $89.99 tetapi anda boleh mendapatkan percubaan percuma jika anda berminat.

Adalah menarik untuk melihat semakin ramai pembangun mengalihkan aplikasi win32 sedia ada mereka ke Gedung Windows 10 menggunakan Projek Centennial Microsoft. Microsoft akan cuba mencari jalannya untuk membawa semua pembangun ke kedai Microsoft dengan mengeluarkan lebih banyak barangan seperti Centennial, yang terbukti cukup membuahkan hasil kepada Microsoft setakat ini. Ramai pembangun telah memindahkan aplikasi Win32 sedia ada mereka untuk disimpan oleh Centennial . Kini kami amat berharap agar semua apl Win32 sedia ada membuat penampilan kedai mereka pada masa hadapan kerana ia akan menjadi sangat mudah untuk pengguna akhir dan sudah tentu Microsoft.

Movie Edit Pro ditujukan kepada penyunting video yang serius. Apl ini mempunyai beberapa fungsi hebat yang akan membawa pencipta dalam diri anda ke skrin komputer anda sepenuhnya.

Apl ini menyokong kebanyakan format termasuk video HEVC 10-bit hingga rakaman 360掳. Anda boleh mengedit projek video kompleks dengan mudah pada sehingga 99 trek untuk imej dan bunyi. Penyuntingan proksi 4K, ciri padanan tangkapan automatik baharu dan penstabilan imej terbaik dunia membolehkan anda mencapai hasil yang sempurna. Anda juga boleh menggunakan pemalam lain daripada Kolam Media secara terus melalui antara muka OpenFX. Kemudian, kongsi video anda yang telah siap dengan mudah dengan memuat naik projek siap anda ke YouTube, Facebook atau Vimeo terus dalam program. Apl ini juga menyokong Dail Permukaan untuk navigasi bingkai dan zum garis masa.

Muat turun Movie Edit Pro Plus untuk Windows 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *