Motorola memulakan ujian rendam Jelly Bean untuk DROID RAZR/RAZR MAXX

Kami telah mendapat lebih daripada cukup petua untuk berasa yakin tentang yang satu ini: Motorola menyediakan ujian rendam untuk DROID RAZR dan DROID RAZR MAXX Verizon. Edisi pertama dalam siri RAZR akan mendapat Jelly Bean, walaupun Motorola tidak menjelaskan secara terperinci tentang versi yang tepat. Kami bayangkan ia tidak akan lebih tinggi daripada Android 4.1.2 kerana walaupun telefon terbaharu Motorola masih belum mendapat versi Android terkini yang mutlak. Pengguna masih sepatutnya berpuas hati buat masa ini, walaupun.

Ujian rendam akan membantu Motorola dalam ujian terakhir, dan jika keadaan berjalan lancar, kita boleh melihat pelancaran dalam bulan itu. Jangan biarkan saya pada anggaran itu jika ia tidak menjadi, walaupun. Jika anda mendaftar untuk ujian rendam Motorola untuk peranti tertentu ini, anda perlu menyemak peti masuk anda untuk melihat cara untuk meneruskan, kerana saya pasti ramai daripada anda akan mahu mendapatkan tangan anda pada peningkatan.

[Thanks to everyone who sent this in!]

Hai,

Terima kasih kerana menyertai Rangkaian Maklum Balas Motorola. Kami menjemput pemilik Droid RAZR atau Droid RAZR Maxx di Verizon untuk mengambil bahagian dalam pratonton awal keluaran perisian Jelly Bean baharu dan memberikan maklum balas. Jika anda tidak menggunakan Droid RAZR atau Droid RAZR Maxx pada Verizon pada masa ini, sila maafkan dan abaikan e-mel ini.

Klik pautan ini — disunting — untuk mengambil tinjauan pendaftaran jika anda ingin mengambil bahagian. Ambil perhatian bahawa anda mesti menjadi ahli yang mempunyai kedudukan baik Forum Pemilik Motorola untuk disertakan. Tetingkap pendaftaran boleh ditutup tanpa notis jadi sila balas secepat mungkin.

Ini adalah ujian sulit di bawah syarat Rangkaian Maklum Balas Motorola. Jangan siarkan sebarang butiran atau maklumat tentang ini di mana-mana tapak awam.

Terima kasih — sila faham bahawa masa mula sentiasa lancar. Kami meminta kesabaran anda jika anda mendaftar tetapi tidak mendapat maklum balas daripada kami dengan segera.

Forum Pemilik Motorola

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *