Motorola Edge 20, Edge 20 Lite dan Edge 20 Pro mempamerkan semua peranti sepenuhnya

Semua TAWARAN HITAM JUMAAT yang anda perlukan!

Kami disokong pembaca. Pautan luar mungkin memberi kita komisen.

Motorola Edge 20 Pro menampilkan paparan yang bocor

Generasi perdana Motorola akan datang akan diumumkan pada 5 Ogos, dan kami telah melihat kebanyakan spesifikasi bocor untuk standard Moto Edge 20 dan untuk model Edge 20 Pro. Hari ini, kita dapat melihat ketiga-tiga peranti dari pelbagai sudut dan dalam pelbagai kombinasi warna.

Penyampaian dibuat dengan kerjasama daripada TechnikNews dan Adam Conway. Memandangkan rendering baharu telah dikeluarkan, tiada apa yang tinggal dalam imaginasi. Kami kini mempunyai idea yang jelas tentang apa yang diharapkan dari segi penampilan untuk ketiga-tiga telefon pintar.

Motorola Edge 20 Lite akan menjadi peranti termurah dalam siri ini, menawarkan cipset MediaTek 720 dengan memori 8GB dan storan dalaman 128GB. Storan itu dijangka boleh dikembangkan melalui slot kad MicroSD. Ia juga akan mempunyai paparan HD+ Penuh 6.7 inci dengan kadar penyegaran 90Hz. Ia dilaporkan mempunyai tiga kamera, termasuk sensor utama 108MP, ultralebar 8MP dan sensor kedalaman 2MP. Bateri mempunyai kapasiti 5,000 mAh, dan ia akan menyokong pengecasan pantas 30W.

Motorola Edge 20 akan mempunyai cipset Snapdragon 778G yang lebih berkuasa sedikit, memori 8GB dan storan 128GB. Ia akan mempunyai paparan HD+ Penuh 6.7 inci yang sama besar dengan kadar penyegaran 144Hz. Kamera di bahagian belakang dikatakan hampir sama dengan peranti Edge 20 Lite, tetapi ultrawide akan menjadi sensor 16MP. Bateri akan menjadi lebih kecil pada 4,000 mAh, tetapi ia masih akan menyokong pengecasan pantas 30W. Ia berharga kira-kira 鈧?99 dan terdapat dalam warna Frosted Grey dan Frosted White.

Motorola Edge 20 Pro akan mempunyai cipset Snapdragon 870 dan 12GB RAM, dan 256GB storan. Ia akan mempunyai paparan HD+ Penuh 6.7 inci dan menyokong kadar penyegaran 144Hz yang sama. Edge 20 Pro dikhabarkan mempunyai persediaan kamera yang sama seperti Edge 20, walaupun kami telah mendengar berita lain mengenainya, dan kami menjangkakan ia mempunyai sensor telefoto. Bateri mempunyai kapasiti 4,500 mAh, dan ia akan menyokong pengecasan pantas 30W yang sama. Moto Edge 20 Pro dijangka berharga 鈧?99 dan boleh didapati dalam warna dan pilihan Midnight Blue dan Blue Vegan Leather.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *