Moto X Style lwn iPhone 6 lwn Galaxy S6 lwn Nexus 6 [CHART]

carta motoxstyle(klik untuk besarkan)

Moto X Style (ya, itu nama baharu) telah diumumkan secara rasmi. Pastikan anda membaca artikel penuh “Semua yang Anda Perlu Tahu” untuk belajar semua yang anda perlu tahu. Kami sentiasa suka membandingkan telefon Android terbaharu dengan peranti mudah alih terbaharu dan terhebat lain di blok tersebut. Dalam carta di atas anda boleh melihat Moto X Style berbanding dengan iPhone 6, Galaxy S6, HTC One M9dan LG G4.

Kami juga telah meletakkan Moto X Style berbanding saudara Motorolanya, Moto X 2014 dan Nexus 6.

carta gaya motox2

Jelas daripada kedua-dua carta bahawa Motorola telah melakukan kerja yang hebat dengan spesifikasi pada peranti ini. Di seluruh papan ia bersaing pada setiap spesifikasi penting.. Soalan sebenar adalah tentang prestasi kamera dan hayat bateri. Mereka menambah baik spesifikasi dalam kedua-dua kes, tetapi kita perlu menunggu dan melihat maksudnya dalam penggunaan dunia sebenar. Jika mereka adalah sebaik yang didakwa Motorola, Moto X Style akan menjadi populariti besar.

IMG_8507

IMG_8497

IMG_8504

Moto X Style akan tersedia pada bulan September. Motorola akan menawarkan edisi tidak berkunci “Tulen” untuk hanya $399. Adakah anda akan membeli Moto X Style pada musim luruh ini?

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *