Mod Pek Kuasa rasmi Motorola untuk Moto Z/Force/Play telah ditangguhkan sehingga lewat musim bunga ini

Kembali semasa Kongres Dunia Mudah Alih, Moto mendedahkan segelintir Moto Mod baharu — beberapa produk sebenar, beberapa masih dalam peringkat konsep — yang akan dilancarkan lewat tahun ini. Daripada Mod tersebut, Motorola Power Pack (versi Moto yang lebih langsing, versi lebih maju sedikit bagi Incipio offGRID Power Pack) adalah satu-satunya yang diberi tarikh pelancaran Mac.

Dengan Mac kini di belakang kami, sesetengah daripada anda mungkin tertanya-tanya apa yang berlaku dengan Mod Pek Kuasa Motorola rasmi. Selepas menghubungi Motorola PR mengenai pelepasan tertunda Mod, mereka memberitahu saya bahawa Mod “akan tersedia pada musim bunga ini di AS” tetapi tiada butiran lanjut di luar itu.

Sebagai seseorang yang secara peribadi sungguh menantikan Mod ini, saya tidak mahu menunggu terlalu lama, dengan tarikh terbaharu mutlak ialah 20 Jun (apabila musim bunga rasmi berakhir dan musim panas bermula). Saya rasa itulah tarikh akhir yang baru.

Terdapat juga Mod GamePad yang mengubah Moto Z menjadi sejenis mesin permainan mudah alih dengan kayu analog dan butang fizikal, tetapi itu masih diusahakan dan tidak akan tersedia sehingga musim panas ini paling awal.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *