Mod OUYA tersuai sudah ada di sini [VIDEO]

Orang suka menyesuaikan barangan mereka. Ia adalah sama dengan beribu-ribu (atau berjuta-juta) produk lain di dunia secara dalaman, jadi dapat mengubah penampilannya di luar adalah agak penting bagi sesetengah orang. Itulah sebabnya kami gembira melihat seseorang yang mempunyai keghairahan untuk penyesuaian berlaku untuk menyambungkannya dengannya OUYA unit.

Pengguna modder420 di OUYABoards.com telah menyiarkan video yang bagus tentang pengubahsuaian melampau beliau. Digelar “Hellraiser”, chassic OUYA telah dilengkapi dengan beberapa hiasan berwarna emas yang cantik untuk menyerlahkannya. Modder memastikan untuk meninggalkan ruang untuk port termasuk peranti, serta celah untuk pengudaraannya. Apa yang menarik ialah lampu LED yang tertanam di dalam. Dia menggunakan sumber kuasa bebas untuk pencahayaan, jadi dia boleh memastikan unit itu diterangi semasa ia dimatikan.

Mod lain yang dibuat untuk OUYA termasuk butang kuasa sensitif sentuhan, serta beberapa muzik tema Hellraiser apabila ia dihidupkan. Keunikan tambahan itu agak gila.

Pengawal juga tidak dibiarkan bersendirian, dengan modder menggunakan hiasan keemasan di sekeliling sebahagian besarnya dengan corak percikan darah di bahagian belakang dan imej daripada filem Hellraiser menghiasi bahagian hadapan. Saya pasti akan mengatakan konsol itu layak mendapat pujian daripada sesiapa yang terlibat dalam francais Hellraiser. Anda boleh melihat sepenuhnya hasil kerja pengguna pada video pantasnya di atas.

PS: Jika anda berminat untuk mengetahui cara dia melakukan semua ini, pastikan anda melihat video log kerjanya (1, 2, dan 3) untuk dibawa bersama sepanjang proses penyesuaian.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *