Microsoft’s Your Groove to beed to Perlahan dan Lepaskan Pratonton

Liga Sukan Elektronik ( ESL ) mengeluarkan apl mereka untuk Windows 10. ESL ialah syarikat acara permainan video terbesar di dunia. Mereka menganjurkan acara e-sukan yang besar, dalam talian dan luar talian, untuk Defense of the Ancients (DotA) 2, League of Legends (LoL), Counter-Strike Global Offensive (CS:GO), Hearthstone, Heroes of the Storm, Halo, dan banyak lagi lebih banyak permainan besar. Syarikat yang berpangkalan di Cologne, Jerman itu juga merupakan salah satu organisasi e-sukan tertua di dunia. ESL juga merupakan penyiar terbesar di Twitch yang menyumbang kira-kira 23% jam menonton di platform.

Berikut ialah ciri apl:

Berikut ialah perihalan apl:

Sertai komuniti yang hebat dengan lebih 5 juta pemain dari seluruh dunia sekarang dan pilih daripada pelbagai tajuk eSports yang disokong. Bermain untuk hadiah dan hadiah wang, atau hanya untuk keseronokan. Kumpul pengalaman, tingkatkan kebolehan anda dan naik ke kedudukan teratas. Yang terbaik daripada yang terbaik sedang menunggu anda untuk menyertai mereka! ESL ialah jenama eSports bebas terbesar di dunia, menerajui industri merentasi pelbagai permainan dengan pelbagai pertandingan dalam talian dan luar talian. Ini termasuk liga dan kejohanan antarabangsa dan kebangsaan berprofil tinggi seperti Intel Extreme Masters, ESL One dan ESL Pro Series, serta piala akar umbi, liga dan sistem mencari jodoh.

Aplikasi ini hanya tersedia pada peranti PC Windows 10 pada keluaran awal. Apl mudah alih telah dikeluarkan baru-baru ini dengan log perubahan berikut:

Kini juga tersedia pada telefon W10!

* Pelbagai pengoptimuman prestasi

* Sokongan untuk lebih banyak format kurungan

* Tarikh perlawanan yang salah ditetapkan

* Beberapa perubahan kecil UI dan teks

Adakah anda peminat e-sukan dan menunggu aplikasi ini? Beritahu kami di bahagian komen di bawah

Muat turun Apl ESL di sini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *