Microsoft mengeluarkan kertas dinding Winter Holiday Glow baharu untuk Windows 10

Minggu lepas, Samsung telah melancarkan tiga komputer riba baharu di bawah siri Notebook 9, dan syarikat itu baru-baru ini telah menerbitkan dua video baharu yang memaparkan ciri komputer riba siri Notebook 9.

Komputer riba Samsung baharu boleh berfungsi sebagai alternatif kepada model Surface Microsoft. Komputer riba Samsung Notebook 9 siri menggunakan engsel boleh tukar yang membolehkan pengguna menggunakan peranti sama ada sebagai komputer riba atau tablet.

Sama seperti telefon pintar siri Galaxy dan Note, Notebook 9 juga menyokong S Pen (stylus) yang menawarkan 4,096 tahap tekanan dengan hujung 0.7mm. Menulis dan melukis dengan Stylus Samsung berasa lebih semula jadi, dan stylus juga mempunyai sokongan untuk Perintah Udara. Pengguna boleh mengakses ciri arahan Udara pada bila-bila masa semasa mengendalikan komputer riba dengan hanya mengeluarkan S Pen dan melancarkan aplikasi dengan cepat.

Peranti ini menampilkan paparan HD penuh 13.3 inci dengan sokongan sentuhan. Ia dikuasakan oleh pemproses Core i7 generasi ke-8 dan dilengkapi dengan storan dalaman 512GB, dipasangkan dengan sehingga 16GB DDR4 RAM. Samsung juga telah melaksanakan sensor cap jari.

Samsung juga telah mengumumkan edisi 2018 Samsung Notebook 9, model ini didatangkan dalam dua konfigurasi berbeza; Paparan 13.3 inci dan paparan 15 inci. Spesifikasi lain termasuk 16GB RAM, 1TB storan SSD dan sokongan grafik Intel HD (hanya pada varian 15-inci). Walau bagaimanapun, edisi Notebook 9 2018 tidak mempunyai sokongan untuk sentuhan dan Pen.

Samsung dijangka mempamerkan komputer riba baharu di CES 2018. Harga dan butiran lain peranti tidak tersedia.

bagaimana dengan pelabuhan?

Jika sudah lama anda menyertai kereta muzik Windows 10, ini adalah masa yang sesuai untuk beberapa perayaan, anda boleh memuat turun kertas dinding baharu ‘Winter Holiday Glow’ untuk mendapatkan wajah baharu pada PC Windows 10 anda. Perlu diingat bahawa kertas dinding hebat baharu ini tidak mengubah tema sistem pengendalian.

Seperti yang dinyatakan di atas, theWinter Holiday Glow ialah pek kertas dinding sahaja, bermakna rupa dan rasa sistem pengendalian Windows 10 tidak akan berubah kecuali kertas dinding desktop.

“Bagi sesetengah daripada kami, cuti adalah mengenai perincian. Perhiasan kecil, penutup kuki dan kehangatan lampu hiasan akan mengisi anda dengan keceriaan percutian dalam tema percuma 9 imej untuk Windows 10 ini,” Microsoft menerangkan pek kertas dinding.

Microsoft telah menerbitkan kertas dinding baharu ini untuk Desktop dan Tablet Windows 10 di Gedung Microsoft. Pek kertas dinding termasuk 9 imej berdasarkan cuti, dan menurut Microsoft, penggunaan lampu hiasan dalam kertas dinding akan mengisi anda dengan keceriaan percutian.

Ia bagus untuk mempunyai kertas dinding yang cantik untuk dilihat sekarang dan kemudian. Jika anda ingin memasang kertas dinding atau tema baharu dalam PC Windows 10 anda, anda hanya perlu menavigasi keTetapan > Pemperibadianpilih tab Tema kemudian klik Tetapan tema.

Muat turun Winter Holiday Glow untuk Windows 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *