Microsoft mengeluarkan kertas dinding Ninja Cat Holiday Escape baharu untuk Windows 10

Microsoft hari ini telah mengeluarkan kertas dinding baharu untuk PC dan Tablet Windows 10. Kertas dinding Ninja Cat Holiday Escape baharu kini tersedia untuk dimuat turun di Gedung Microsoft. Memandangkan musim sejuk sudah tiba, pengembaraan kucing Ninja akan berada di kawasan bersalji pada kebanyakan masa.

Tema baharu mengandungi 14 set kertas dinding berbeza, yang akan memberikan PC anda rasa musim sejuk. Ingatlah bahawa imej ini hanya digunakan sebagai kertas dinding Desktop sahaja. Tema ini tidak akan menukar warna aksen lalai atau bunyi anda.

Ia tidak memerlukan spesifikasi yang berat, ia akan tersedia untuk dimuat turun kepada hampir semua orang yang menjalankan Windows 10 Build 14951.0 atau lebih tinggi. mesin x86 juga akan tersedia untuk memuat turun kertas dinding ini. Dengan kertas dinding ini, anda boleh menyaksikan pergerakan Ninja Cat yang terhebat, daripada menaiki anjing di bawah cahaya utara kepada trak raksasa merentasi Pedalaman di Down Under.

Anda boleh memasang sebarang tema baharu dengan menavigasi ke apl Tetapan -> Pemperibadian -> Tema dan klik pada lebih banyak pilihan tema, yang akan membuka Gedung Microsoft dan dari sana anda akan dapat memuat turun tema yang anda inginkan.

Memasukkan orang ke dalam Kedai adalah sangat penting untuk Microsoft dan syarikat itu melakukan segala-galanya untuk meyakinkan pengguna untuk sekurang-kurangnya mengakses kedai dengan mengeluarkan pelbagai perkara menarik ke dalamnya.

Muat turunNinja Cat Holiday Escape untuk Windows 10.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *