Microsoft dilaporkan bekerja pada versi Keempat Redstone

Lumia Microsoft adalah peranti yang sangat menakjubkan untuk dimiliki tetapi microsoft gagal mengatasi beberapa bahagian di mana telefon pintar lain yang berjaya adalah kuat. Sebabnya adalah seperti berikut 掽/p>

1. UI yang rumit

Ramai orang mengatakan bahawa mereka tidak faham apa itu lumia dan cara mengendalikannya apabila mereka ditanya mengapa mereka tidak menukar atau mendapatkan Lumia. Tetapi sebenarnya, Sistem Pengendalian Windows Phone mempunyai UI terbaik, menurut saya. Tetapi agak rumit juga.

Namun begitu, Lumia sendiri menonjol daripada telefon lain kerana keunikannya. Jika terdapat aplikasi seperti di Apple App Store dan OS berfungsi tanpa hang untuk buggyness maka saya pasti peranti ini telah terkena, meninggalkan iPhone jauh di belakang.

2. Apl

Windows Store telah bergelut sejak ia dikeluarkan dan sehingga kini, ia masih belum mengatasi sebahagiannya kepada Apple App Store. Inilah sebab utama orang ramai tidak mempertimbangkan untuk mendapatkan Peranti Lumia. Malah kemas kini utama datang kira-kira selepas 1-2 bulan. Permainan paling untung seperti Clash Of Clans atau mana-mana permainan Supercell tidak tersedia di Store.

Microsoft tahun lepas mengumumkan Visual Studio terbaharu, memberikan pembangun keupayaan untuk merapatkan Aplikasi iOS atau Android pada Windows yang akan meningkatkan bilangan aplikasi pada Gedung Windows. Cemerlang, bukan?

3. Perkakasan

Biru, Cyan, Jingga, Kuning (pendarfluor), Hijau dan Hitam. ini adalah warna yang ditawarkan oleh Lumia Devices tetapi ahli perniagaan atau orang lain yang bukan funky pasti akan berkata ‘Itu untuk remaja’ dan mereka akan memilih Android atau iPhone. Satu-satunya Lumia yang menonjol ialah 650 yang mempunyai badan logam dan slogan khususnya mengatakan Untuk Orang yang mempunyai perniagaan. Cukup lewat diakui, Microsoft.

4. Kurang Lumias Dikeluarkan

Microsoft lebih memfokuskan pada kandungan dan bukan tajuk seperti yang dilakukan Apple lebih Serbaguna dan Standard.

Microsoft, selepas membeli Nokia, mengeluarkan beberapa Lumias dan itu membuatkan pelanggan terikat untuk memilih daripada Lumias 535, 550, 640 dan Xl, 650, 950 dan 950 XL sahaja. Dalam 2 tahun, agak kurang berbanding apa yang dilakukan oleh Samsung.

5. Jenama

Siapa yang akan mendapat telefon syarikat itu yang baru memasuki perniagaan mudah alih dan masih bergelut? Orang ramai suka memilih jenama yang lebih dipercayai seperti Samsung atau Apple. Tidak, jangan salah faham, Microsoft benar-benar jenama yang menakjubkan, ia adalah syarikat yang membangunkan Windows dan memerintah perkataan komputer, tetapi ia menguasai dunia komputer dan bukan mudah alih.

950 XL mempunyai tanda harga yang tinggi, tidak sepatutnya membuat anda sedih kerana prestasinya tetapi terdapat beberapa kes di mana 950 XL mula digantung sejurus selepas menyahkotaknya. Tidak baik.

jadi, Ini adalah sebab utama Kegagalan Lumia. Harap-harap Surface Phone boleh melakukan sesuatu yang menakjubkan dan mengubah nasib Microsoft.

aplikasi

Microsoft telah pun mengeluarkan Redstone 1 kepada Insiders secara rasmi dikenali sebagai “Kemas Kini Ulang Tahun”. Syarikat itu kini sedang berusaha untuk mengeluarkan Redstone 2 yang kini dinamakan sebagai “Kemas Kini Pencipta” awal tahun depan dengan ciri baharu, sebahagian daripadanya telah dikeluarkan kepada Insiders In the Fast Ring.

Kini kami juga mendapat berita bahawa syarikat itu sedang mengusahakan versi Redstone 3 dan Redstone 4 untuk Windows 10. Redstone 4 dirancang untuk dikeluarkan pada awal atau pertengahan 2018.

Terdahulu kami telah melaporkan bahawa Microsoft dikhabarkan “Surface Phone mungkin tidak dilancarkan sehingga lewat 2017 atau awal 2018. Dengan syarikat itu mempunyai rancangan untuk mengeluarkan RS 4 sekitar Awal 2018, kami boleh menjangkakan Surface Phone boleh dilancarkan dengan RS 4 di luar kotak. .

Pada masa ini ini hanyalah khabar angin dan masih tiada pengesahan daripada mana-mana pekerja Syarikat. Jadi sila ambil berita ini dengan secubit garam dan tunggu sebarang pengesahan rasmi daripada Microsoft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *