Menangi Mac OS PERCUMA Buat Kerja! Himpunan ($106 Nilai). [3 x Bundles To Giveaway]

3232Ahad, 28 Nov 2021 20:38:05 PSThttps://wordpress.org/?v=5.8.2

Baiklah, masa giveaway itu lagi! iThinkDifferent dalam hubungan dengan Appsumo membawakan anda “Lakukan Kerja! Mac OS X Software Bundle” yang terdiri daripada empat aplikasi berguna secara kolektif bernilai $106. Appsumo menjual Do Work! bundle untuk $15 untuk masa terhad sementara anda mempunyai peluang untuk merebut satu secara PERCUMA! Apa yang anda perlu lakukan ialah masukkan hadiah ringkas kami untuk peluang memenangi salah satu daripada 3 berkas untuk komputer Mac OS X anda. Baca di bawah untuk mendapatkan butiran tentang cara untuk menyertai cabutan bertuah.

BUAT KERJA! BUNDLE:

Kertas Tugas : (Secara tetap $29)

“Senarai tugasan yang ringkas dan sangat berkuasa ya sayang!”

Kertas tugas ialah senarai tugasan mudah yang sangat mahir. Tidak seperti penganjur standard, TaskPaper menghalang anda supaya anda boleh menyelesaikan sesuatu.

APA YANG KAMU DAPAT:

Vitamin -R : (Secara tetap $19)

Produktiviti untuk Profesional Kreatif

Vitamin-R ialah koleksi alat dan teknik yang direka untuk mengatasi cabaran produktiviti terbesar yang dihadapi oleh profesional kreatif hari ini: mengurus perhatian dan mengekalkan motivasi.

APA YANG KAMU DAPAT

Susun: (Secara tetap $7)

“Susun batu pada kedudukan mengawal dan saiz tingkap aplikasi”

Susun adalah penyelesaian terbaik untuk mengawal kedudukan dan saiz tetingkap aplikasi. Dengan operasi tetikus atau papan kekunci yang mudah dan intuitif, tetingkap yang dipilih boleh diubah kedudukan dan saiznya. Terdapat kedudukan dan saiz yang dipratentukan yang boleh dipilih dari menu skrin atau dengan pintasan papan kekunci. Terdapat juga alat bentuk percuma yang membolehkan untuk memilih kedudukan dan saiz dengan lebih tepat dan tambahan mengalihkan tetingkap ke skrin lain. Windows juga boleh dengan saiz semula dan kedudukan semula dengan menyeretnya ke salah satu zon aktif yang terletak di tepi setiap paparan.

APA YANG KAMU DAPAT

BackBlaze : (Secara tetap $50)

“*Kupon Diskaun 20%*
Sandaran, sebelum anda berharap anda mempunyai.”

Kehilangan semua foto, muzik, filem dan dokumen kerja anda apabila komputer anda ranap. Sandarkan semua data anda secara automatik dengan Backblaze.

APA YANG KAMU DAPAT

MASUK GIVEAWAY PERCUMA!

Berikut adalah butiran mengenai cara untuk menyertai giveaway kami secara PERCUMA!

Menangi salinan Do Work! Mac OS X Bundle pada iThinkDifferent https://t.co/Pd9dXsh (cc: @iTDfeed @AppSumo)

Terima kasih banyak kepada AppSumo.com kerana memberikan kami peluang hadiah hebat ini!

**KOMEN ADALAH DIMODERASI JADI JANGAN PANIK JIKA ANDA TIDAK MELIHATNYA SEGERA. SPAM TIDAK DIKIRA. TWEET SEBANYAK YANG ANDA SUKA. TIADA RASUAH. ANDA BOLEH BERADA DI MANA SAJA DI DUNIA UNTUK MENANG. TIADA KOS UNTUK MENYERTAI. BERHENTI MEMBACA DAN SUDAH MENYERTAI.

Langgan kami Suapan RSS dan teruskan mengikuti kami Twitter dan Facebook untuk semua kemas kini terkini dan banyak lagi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *