Mel Outlook dan Kalendar UWP dikemas kini

Microsoft hari ini mengeluarkan kemas kini kepada Apl Petanya untuk Windows 10 dan Windows 10 Mudah Alih. Apl itu telah dipertingkatkan kepada versi 5.1607.1830.0. Kemas kini kini tersedia untuk orang dalam pada Release Preview Build 10586.456.

Di bawah ialah beberapa ciri Apl Peta.

Ciri-ciri:

Apl Peta baharu telah direka bentuk semula sepenuhnya! Ciri baharu termasuk: Berbilang carian ditunjukkan dalam tab yang boleh anda kurangkan untuk mengurangkan kekusutan Navigasi berpandukan suara yang lebih baik dengan teks yang lebih besar yang lebih mudah dibaca sepintas lalu Carian ditambahkan pada bandar 3D, jadi anda tidak perlu menatal untuk mencari bandar yang anda mahu Kegemaran kini mempunyai nota dan anda boleh menyimpannya bersama anda, walaupun apabila anda melog keluar Reka letak baharu pada telefon memudahkan anda pergi ke perkara seperti carian, arah dan kegemaran Hasil carian kini dilabel terus pada peta supaya anda boleh melihat apakah yang Arahan transit berpandu baharu memberitahu anda apabila tiba masanya untuk turun dari bas Penambahbaikan kepada algoritma untuk mencari perkara yang berdekatan, dengan hasil yang lebih dekat dan lebih baik Pada telefon, import mana-mana kegemaran yang anda simpan dalam apl DI SINI.

Kemas kini sedang disiarkan dan boleh diraih dengan mengklik pada pautan di bawah

Muat turun Peta Windows

Microsoft hari ini mengeluarkan kemas kini kepada UWP Outlook Mail dan Apl Kalendar untuk Windows 10 dan Windows 10 Mobile. Seperti biasa tiada log perubahan maka kami menganggap ia hanya pembetulan pepijat dan penambahbaikan.

Apl telah terserempak ke versi 17.6965.41052.0. Kemas kini tersedia untuk Orang Dalam pada Pratonton Keluaran binaan 10586.456.

Kemas kini sedang dijalankan dan anda boleh memuat turun dengan mengklik pada pautan di bawah. Beritahu kami jika anda menemui sesuatu yang baharu selepas kemas kini dalam ulasan di bawah.

Muat turun Mel Outlook dan Kalendar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *