Meizu MX2 diumumkan secara rasmi

Sudah lama kami tidak mendengar daripada orang-orang di Meizu tetapi mereka akhirnya mendengar beberapa berita baik tentang terbaru dan terhebat mereka. Telefon pintar perdana terbaharu telah diumumkan oleh syarikat China, hari ini — apa yang anda lihat sebelum anda ialah Meizu MX2. Terdapat banyak perkara yang disukai tentang lelaki kecil ini, dan ia bermula dengan dalaman (seperti biasanya).

Di dalamnya akan terdapat paparan 4.4 inci 1280×800, pemproses empat teras 1.6GHz, 2GB RAM, kamera bercahaya belakang 8 megapiksel dengan video HD 1080p, kamera menghadap hadapan yang mampu merakam video HD 720p, pilihan storan ke atas. kepada 64GB, Android 4.1 Jelly Bean dan banyak lagi.

Selain daripada Jelly Bean ialah Flyme 2.0, pengalaman UI Meizu yang meluas yang dikatakan “mengejutkan” kami dengan keindahan dan rangkaian aplikasi bergunanya. Lebih daripada segala-galanya, Flyme memberi tumpuan kepada memberikan anda pengalaman awan yang unggul.

Gajah di dalam bilik itu ialah Meizu masih kelihatan mengambil beberapa petunjuk reka bentuknya daripada Apple. Bahagian hadapan perkakasan hampir menyerupai iPhone 5, tetapi bahagian belakang kelihatan jelas daripada sebarang pengaruh yang bermakna. Dan Meizu juga tidak cuba untuk mengklonkan rupa iOS, jadi itu sesuatu yang perlu teruja.

Anda akan memerlukan 2,499 yuan untuk memilikinya, iaitu kira-kira $482 jika anda melakukan penukaran mata wang langsung. Meizu cenderung untuk berpegang kepada kampung halamannya apabila ia datang untuk mengeluarkan peranti, tetapi ada kemungkinan anda akan dapat mengimportnya sebaik sahaja peranti itu tersedia. Malangnya kami tidak mempunyai banyak idea tentang bila telefon akan dikeluarkan tetapi kami membayangkan Meizu tidak akan mengambil masa.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *