macOS Monterey, iOS 15.1 dan watchOS 15.1 untuk dikeluarkan pada 25 Oktober

Selepas acara Oktobernya, Apple berkongsi bahawa macOS Monterey, iOS 15.1, iPadOS 15.1, watchOS 8.1 dan tvOS 15.1 akan dikeluarkan pada 25 Oktober.

iOS 15.1 dan iPadOS 15.1 akan dihantar dengan SharePlay, sokongan ProRes untuk kamera iPhone 13 Pro, kad vaksinasi COVID-19 dalam apl Wallet dan beberapa pembetulan pepijat lain. watchOS 8.1 menampilkan pengesanan jatuh semasa bersenam, sokongan kad vaksinasi COVID-19 dalam apl Wallet dan SharePlay for Fitness+. Walaupun Apple tidak berkongsi perkara baharu dalam tvOS 15.1, kami boleh mengandaikan bahawa ia juga akan menampilkan sokongan untuk SharePlay.

Kemas kini perisian baharu terbesar ialah macOS Monterey, yang tidak dikeluarkan kepada orang awam. Kemas kini macOS menerima 10 keluaran beta dan akhirnya telah menerima tarikh keluaran. Berikut ialah gambaran keseluruhan pantas semua ciri baharu yang boleh anda jangkakan untuk digunakan pada 25 Oktober:

Anda boleh membaca lebih lanjut mengenai calon keluaran untuk semua kemas kini perisian Apple yang dikeluarkan hari ini:

Lihat liputan berterusan kami tentang pengumuman utama daripada acara “Unleashed” Apple:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *