Lihat lima kapten TV Star Trek di konvensyen London Trekkie – TechRepublic

Tahun ini mengadakan acara yang sangat istimewa untuk Trekkies. Destinasi Star Trek London dijadualkan pada 19-21 Oktober dan menawarkan peluang untuk melihat kesemua lima Star Trek kapten daripada francais TV di satu tempat buat kali pertama. Betul… William Shatner (Kapten Kirk), Patrick Stewart (Kapten Picard), Avery Brooks (Kapten/Komander Sisko), Kate Mulgrew (Kapten Janeway), dan Scott Bakula (Kapten Pemanah) akan hadir.

Acara istimewa itu adalah sempena sambutan 25 tahun Star Trek, dan dalam menjangkakan yang baharu Star Trek filem yang dijadualkan untuk ditayangkan pada tahun 2013. London ialah tempat yang sesuai untuk acara bersejarah ini kerana England adalah rumah kepada salah satu yang terbesar Star Trek pangkalan peminat di dunia. British Trekkies telah menunggu 10 tahun sejak konvensyen Star Trek terakhir diadakan di London. Tetapi acara itu bukan sahaja akan dihuni oleh penduduk tempatan London. Destinasi Star Trek London dijangka menarik 10,000-15,000 peminat, teruja untuk menjadi sebahagian daripada sejarah Trek.

Tempat itu, ExCeL London, adalah tempat yang sesuai untuk Trekkies bersiar-siar. ExCeL London mempunyai 100 ekar hotel, bar, restoran dan ruang konvensyen. Konvensyen tiga hari itu akan mengisi ExCeL dengan penampilan tetamu tambahan di luar Big Five, pesta, perarakan pakaian, Zon Peminat untuk Star Trek kelab dan kumpulan, sesi bergambar, sesi autograf, dan ceramah. Nampaknya Destination Star Trek London akan menjadi pengalaman luar biasa untuk peminat siri ini. Jika anda mahu pergi, bersiap sedia — tiket untuk Destination Star Trek dijual pada hari Isnin, 30 April 2012 (melainkan anda menerima kod eksklusif dengan mendaftar awal).

Sama ada anda bercadang untuk menghadiri konvensyen itu atau tidak, kebanyakan orang yang pernah menonton Star Trek mempunyai kapten kegemaran. Siapa yang anda fikir akan menang dalam pertarungan antara Picard dan Kirk? Sudah tiba masanya untuk memilih kegemaran anda, dan kemudian sila beritahu kami mengapa dalam ulasan.

Jika anda tidak mempunyai wang atau masa untuk pergi ke konvensyen London, anda boleh melihat dokumentari William Shatner 2011 Kapten, di mana dia menemu bual pelakon lain yang memainkan watak kapten dalam francais itu.

Nicole Bremer Nash ialah Pengarah Kandungan dan Media Sosial untuk HuTerra, di mana dia menggunakan SEO dan media sosial untuk mempromosikan organisasi amal dalam usaha membina komuniti dan mengumpul dana mereka. Dia gemar menjadi sukarelawan, seni dan kraf, dan kelakuan…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *