LG Splendor kelihatan seperti varian Optimus L7 untuk US Cellular

Sebagai balasan kepada leocal79.

Pasti jika anda suka semua warna putih anda diwarnakan biru dan tiada warna anda kelihatan semula jadi. Selain daripada itu paparan LG adalah lebih baik.

https://apps.facebook.com/tmobilespintowin/?u=371158

Menang produk Samsung klik pautan

WAJIB BACA ARTIKEL tinyurl.com/phandroid-css Yo, LG, saya sangat gembira untuk anda dan saya benarkan anda selesai, tetapi Motorola mempunyai salah satu telefon bata terbaik sepanjang masa. Sebab ia akan gagal.

1. Ia ialah telefon LG di Verizon

https://www.engadget.com/2012/02/01/lg-spectrum-review/

selamat datang ke tinyurl.com/cozaa3k Sebagai balasan kepada BlueLetter.

Saya sedar itu. Ia sebahagiannya bahawa setiap telefon adalah perkara yang sama sekarang. Saya juga merasakan bahawa akan ada peningkatan dalam prestasi dalam generasi telefon seterusnya.

Sebagai balasan kepada leocal79.

Skrin lg baharu mestilah lebih baik daripada skrin spektrum atau ia gagal.

Sebagai balasan kepada HalfwayCrook.

Nah, S3 tidak hodoh, hanya kelihatan biasa. Perkara ini kelihatan seperti anda boleh menikam seseorang dengan sudut itu.

Sebagai balasan kepada BlueLetter.

Skrin spektrum adalah mengerikan. Ips bertiup. Apa sahaja yang Samsung keluarkan adalah lebih baik.

LG ini mempunyai skrin yang jauh lebih baik daripada sgs3 dan selebihnya spesifikasi kelihatan agak serupa
Sebagai balasan kepada scoter man1.

anda tidak PERNAH akan mendapat telefon yang tidak akan dikalahkan oleh sesuatu dalam masa 6 bulan, hari-hari itu sudah berakhir dan anda juga boleh menanganinya. Teruskan menunggu dan anda tidak akan mempunyai telefon.

Sebagai balasan kepada Matthew Merrick.

walaupun mereka hanya menggunakan semula paparan dari Spektrum, ia akan menjadi menakjubkan

semuanya bergantung pada sejauh mana skrin itu baik……. Sebagai balasan kepada scoter man1.

S4 adalah setanding dengan Tegra 3.

LG Phones payah, saya tidak sepatutnya membuang masa untuk mengulas siaran ini kerana kemas kini perlahan yang mereka keluarkan dan fakta bahawa mereka baru sahaja cuba membuat telefon dengan spesifikasi hebat, seperti yang mempunyai teras empat dan 2GB ram tidak dapat mengingati nama itu walaupun, tetapi hei hari ini lambat jadi mengapa tidak.

The LG Optimus L7 kelihatan untuk membuat debut di sini di AS sebagai LG Splendor untuk US Cellular. Telefon itu dilihat di laman web LG sebelum ditarik dengan pantas, di mana ia mendedahkan bahawa telefon itu akan menampilkan paparan 4.3 inci, CPU 1GHz, dan kamera 5MP. Selain itu, ia akan menggunakan kamera menghadap hadapan VGA, storan dalaman 2GB, dan bateri 1,700 mAh. Ia menjalankan Sandwich Ais Krim, dan adakah kami menyebut bahawa Splendor ialah Optimus L7 yang dijenamakan semula?

Tiada maklumat mengenai bila kita mungkin benar-benar melihat Splendour mencecah rak, tetapi dalam beberapa bulan akan datang nampaknya berkemungkinan. L7 telah keluar untuk beberapa lama sekarang di kawasan lain.

[Smartphenom via UnwiredView]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *