LG PuriCare Wearable Air Purifier akan tersedia untuk pra-pesanan di Malaysia mulai 20 Ogos

Topeng adalah keperluan untuk kita pada masa kini, dan kita bercakap tentang topeng yang membantu menyekat virus. Selain daripada topeng pembedahan atau topeng fabrik, sesetengah daripada anda mungkin terjumpa penapis udara yang sebenarnya boleh anda pakai pada muka anda. Tidak lama dahulu, LG telah melancarkan Pembersih Udara Boleh Dipakai PuriCare, yang memenuhi tujuan yang disebutkan. Sehingga kini, syarikat itu akhirnya membuka pra-tempahan untuk rakyat Malaysia.

Bermula dari 20 hingga 31 Ogos 2021, anda boleh pra-pesan PuriCare Wearable Air Purifier melalui laman web rasmi LG. Produk itu tidak lama lagi akan tersedia pada bulan September dengan dua pakej berbeza yang masing-masing berharga RM749 dan RM1,498. Pakej tersebut akan disertakan dengan penutup dalaman tambahan, dan pakej pasangan akan menyertakan Penapis HEPA H13 tambahan.

Bagi mereka yang tidak tahu tentang ia berfungsi, PuriCare Wearable Air Purifier dilengkapi dengan sistem kawalan aliran udara kipas automatik sepenuhnya yang meningkatkan keselesaan pernafasan. Dengan bantuan Penapis HEPA H13, ia boleh mengeluarkan zarah berbahaya seperti habuk, virus, bakteria dan alergen sehingga 99.95%. Bukan itu sahaja, tetapi ia juga menampilkan VoiceON yang mengecam secara automatik apabila anda bercakap dan menayangkan suara anda, dengan mikrofon dan pembesar suara terbina dalam.

Beritahu kami jika anda mendapat satu di halaman Facebook kami dan nantikan TechNave.com untuk berita teknologi tempatan terkini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *