LG merancang untuk memperkenalkan versi V30 tertumpu AI baharu di MWC 2018

LG berada dalam sedikit keadaan berubah pada masa ini kerana syarikat itu dilaporkan telah membatalkan rancangan semasanya untuk LG G7, meninggalkan syarikat itu tanpa perdana untuk diperkenalkan pada MWC 2018. Itu memberikan Samsung lebih perhatian pada acara itu, tetapi khabar angin baru mencadangkan LG masih akan mempunyai sedikit kehadiran di acara itu.

Laporan itu mendakwa bahawa LG akan mengeluarkan versi baharu LG V30 di MWC 2018 dinamakan “LG V30 + ‘α’, ”, dengan versi ini lebih tertumpu pada AI daripada yang lain. Peranti ini akan dikeluarkan dalam perkongsian dengan Google kerana peranti yang akan datang akan menyertakan lebih banyak ciri daripada Google Assistant, tetapi butiran khusus adalah terhad.

Kemungkinan V30 baharu ini akan menampilkan banyak spesifikasi yang sama versi yang dikeluarkan pada Ogos tahun lepas. Ini bermakna paparan 5.7-inci 18:9, bersama-sama dengan cipset Snapdragon 835 di hadapan. Malangnya, kami hanya perlu menunggu sehingga 26 Februari apabila LG dijangka mengadakan sidang akhbarnya di MWC 2018.

Kami telah melihat keluaran OEM lain versi peranti yang dinaik taraf sedikit beberapa bulan selepas keluaran awal, dan jika LG beralih daripada kitaran keluaran tahunan, kita boleh melihat lebih banyak perkara ini daripada LG. OEM yang paling terkenal yang telah mengeluarkan versi peranti yang dipertingkatkan sedikit ialah OnePlus yang baru-baru ini melancarkan OnePlus 5T yang menyimpan spesifikasi yang sama seperti OnePlus 5, tetapi termasuk paparan 18:9 baharu.

Beritahu kami pendapat anda tentang laporan ini dan jika anda berminat untuk mengambil versi baharu LG V30 jika ia benar-benar datang ke AS, atau jika anda hanya akan menunggu untuk melihat rupa perdana LG 2018 yang sebenar.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *