LG L90 secara rasmi diperkenalkan sebagai peranti mewah dalam keluarga Siri 3 jarak pertengahan

lg-l90-l70-l40

Hanya seminggu atau lebih yang lalu LG mendedahkan peranti baharu dalam keluarga Siri 3 mereka, termasuk LG L40, LG L65, LG L80, LG L70 dan LG L90, yang semuanya dipamerkan untuk tontonan dunia di Kongres Dunia Mudah Alih. LG merasakan keperluan untuk mengumumkan secara rasmi kebanyakan peranti tersebut dengan siaran akhbar, walaupun.

Kami sudah mengetahui semua yang kami perlu tahu tentang peranti itu. Kami juga telah mendapat masa langsung dengannya (serta banyak peranti lain yang dinyatakan di atas). Tetapi sekiranya anda memerlukan melihat sekali lagi pada spesifikasi yang akan dibawa ke meja di sini:

  Cipset: 1.2 GHz Qualcomm Quad-Core MSM8226

  Paparan: IPS qHD 4.7 inci (960 x 540, 235 ppi)

  Memori: 8GB / 1GB RAM / Slot Kad SD (sehingga 32 GB)

  Kamera: Belakang 8.0 MP atau 5.0 MP AF (bergantung pada pasaran) / Depan 1.3 MP

  Bateri: 2,540mAh

  Sistem Pengendalian: Android 4.4 KitKat

  Saiz: 131.5 x 66.0 x 9.7mm

Ia bukan apa-apa untuk mengadakan pesta, tetapi ini adalah jenis peranti yang digunakan oleh syarikat seperti LG untuk menangkap minat mereka yang tidak peduli untuk membelanjakan jumlah wang yang tidak masuk akal pada telefon pintar.

Ingin tahu di mana anda boleh membelinya? Peranti ini akan tersedia mulai bulan ini untuk negara sebahagian daripada Komanwel Negara Merdeka, termasuk Rusia, Kazakhstan, Moldova, Tajikistan, Armenia dan banyak lagi. Wilayah lain akan mendapatnya selepas itu, walaupun LG tidak berminat untuk memperincikan rancangan pelancaran penuh mereka pada masa ini. Pergi ke pautan sumber untuk maklumat lanjut.

[via LG]

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *