LG G3 Verizon nampaknya mendapat Android 6.0 Marshmallow

Nah, warnakan kami terkejut dan tampar kami bodoh: Verizon sebenarnya bergerak pantas pada kemas kini utama untuk salah satu telefon mereka, dan ia bukanlah peranti terbaharu dalam senarai mereka. Syarikat itu mula menggunakan Android 6.0 Marshmallow kepada varian mereka LG G3.

julat warna lg g3

Pengguna di Reddit dan XDA telah melaporkan menerima peningkatan, yang datang pada kira-kira 788MB besar, dan perbezaan ketara utama (selain daripada koleksi besar perubahan khusus Lollipop) ialah antara muka pengguna Reka Bentuk Bahan yang diperhalusi di seluruh sistem, pemberitahuan tweak bar, dan peningkatan prestasi keseluruhan.

Malangnya OTA nampaknya dilancarkan secara berperingkat, dengan ramai orang melaporkan bahawa telefon mereka masih menunjukkan bahawa ia berada pada versi terkini. Verizon belum lagi mengesahkan pelancaran itu secara terbuka, jadi kami bayangkan masih terlalu awal untuk mengharapkan semua orang boleh mendapatkannya. Walau bagaimanapun, anda boleh mencuba nasib anda jika anda mahu, dengan menuju ke menu Tetapan > Kemas Kini Sistem pada telefon anda.

| | |

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *