Lengan kulit kini tersedia untuk semua model iPhone 12 oleh Apple

Apple telah mula menjual lengan kulit MagSafe baharu untuk semua model iPhone 12. Lengan kulit boleh didapati dalam saiz iPhone 12 5.4 inci, 6.1 inci dan 6.7 inci. Dijual dengan tali, lengan iPhone digunakan sebagai gelang untuk memegang telefon pintar. Selain itu, terdapat poket di dalam untuk menyimpan beberapa kad seperti lesen memandu dan kad kredit.

Aksesori MagSafe baharu untuk iPhone 12 telah dilancarkan pada 13 Oktober. Aksesori baharu itu termasuk sarung silikon, lengan kulit dan dompet yang dipasang secara magnetik pada iPhone dan menyokong pengecasan tanpa wayar. Tanpa mengeluarkan iPhone mereka, pengguna boleh melampirkan MagSafe Wallet dan mengecas telefon pintar mereka dengan cas wayarles MagSagfe. Semua aksesori MagSafe dijual secara berasingan dan Pemegang Kad Apple boleh membelinya secara ansuran bulanan tanpa faedah yang menjimatkan.

“Nikmati rupa dan rasa iPhone anda sambil masih mendapat perlindungan yang anda inginkan dengan Lengan Kulit iPhone dengan MagSafe.

Apabila tiba masanya untuk mengecas, cuma pasang pengecas MagSafe anda dan pengecasan wayarles pantas bermula apabila disentuh.”

Lengan kulit iPhone 12 diperbuat daripada kulit Eropah yang disamak khas dan siap. Walau bagaimanapun, lengan telefon pintar diperbuat daripada kulit lembut yang akan menunjukkan tanda, lipatan atau patina dari semasa ke semasa. Kepingan pengecas wayarles MagSafe juga akan meninggalkan kesan bulat selepas penggunaan.

Lengannya mempunyai potongan di bahagian hadapan untuk memaparkan masa jam skrin kunci iPhone dan yang paling menarik, warna paparan telefon pintar berubah mengikut warna lengan. Terdapat dijual dalam empat warna berbeza:

Lengan kulit baharu muat dengan kemas di sekeliling lengkung iPhone dan melindunginya daripada kerosakan yang tidak disengajakan dan haus seperti calar, benjolan dan terjatuh secara tidak sengaja. Ia juga berguna untuk masa pengguna mahu menyimpan telefon pintar di tangan mereka, dan bukan di dalam poket atau beg tangan mereka.

Lengan kulit boleh didapati dengan harga $129 dan boleh dibeli menggunakan Kad Apple dengan bayaran ansuran $10.75 sebulan selama 12 bulan. Pengguna boleh membeli lengan berwarna kegemaran mereka dari Apple Store atau dalam talian.

Baca Juga:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *